Bezdušni neljudi: Evo ko podržava etničko čišćenje Jermena - Tužne slike kolone i horde vukova koje slave


Bezdušni neljudi: Evo ko podržava etničko čišćenje Jermena - Tužne slike kolone i horde vukova koje slave

Slika kilometarske kolone Jermena koji bježe pred etničkim čišćenjem. Bježe pred genocidom. Ne treba biti pravoslavac, ni hrišćanin, dovoljno je biti čovjek, pa da ti se iz duše kaže da je ovo nečija nesreća.

U četvrtak je predsjednik SNSD-a čestitao predsjedniku Azerbejdžana na uspješnom etničkom čišćenju, hvaleći njegovu mudrost. Nije me iznenadio. Neko kome je rat bio brat, neko ko se bogatio dok mu je narod ginuo, ne može imati duše, niti saosjećajnosti. Čovjek koga kroz život vodi srebroljublje vremenom postaje bezdušan i bezosjećajan prema svojim prijateljima, srodnicima, pa čak i prema svojim najbližima.

Kažem, nije me iznenadilo to što pokušava unovčiti nesreću Jermena, jer to isto radi svom narodu. Prokletstvo koje ga prati čini to da sve što više grabi, postaje gladniji. Nešto što je za mene neprihvatljivije, pa čak i odvratnije od ponašanja ovog čovjeka, je ponašanje njegovih pristaša.

Ne javi se niko od SNSD -ovaca da se ogradi.

Ne reče niko da se ne slaže.

Ne reče jer ne smije.

Ne smije jer se prodao.

Neko za funkciju, tender ili dobar posao, neko za obećani posao, za posao ženi, djetetu, bratu, za litar ulja, vreću brašna, 100 maraka, nebitno. Svaka roba ima svoju cijenu. Prostitutka je prostituka, prodavala se za 20 ili 2000 evra, suština je ista.

Dok stojite kao čopor pasa lutalica, čekajući kada će čovjek za stolom baciti oglodanu kosku, zapitajte se, gdje će vam duša ljudi.

Piše: Nebojša Milišić
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter