Apel! NE na protest i farsu tirjana! Šta su ciljevi Dodikovog protesta u Sarajevu? (Video)


Apel! NE na protest i farsu tirjana! Šta su ciljevi Dodikovog protesta u Sarajevu? (Video)

Plaćenici i sluge režima iskaču na površinu, kao pečurke posle kiše, u svakoj kriznoj situaciji, izvodeći predstave za prljave novce koje dobijaju iz budžeta, otete od naroda. U strahu su velike oči pa je Uzurpator natjerao svoje skutonoše da organizuju farsu zvanu protest „Srpska pred sudom“, u Sarajevu ispred sjedišta Suda i Tužilaštva BiH.

Onaj koji je opljačkao i porobio svoj narod, ugušio sva prava i slobode, pretvorio narod u amorfnu masu klonulu u apatiju i beznađe, ponizio sve građane tražeći da pred njim puze sa članskom kartom za mrvice, posao i pripravnički staž, organizuje sebi protest pod parolom borbe za slobodu, pokušavajući od sebe da napravi žrtvu. Posebno je sramna uloga Radana Ostojića, koji je prodao borce i Boračku organizaciju, ćutao na poniženja svojih saboraca, a sada je u prvom redu da se organizuje oda Dodiku, zbog čega bi morao biti smijenjen.

Cilj je jasan. Dodik želi da skrene pažnju javnosti sa izdaje, gaženja Zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske, podrške i potpisa Atinske deklaracije protiv Putina i Rusije, otvorene podrške koju je dao Zelenskom, pa želi da izazove incidente i nove tenzije. Realno je očekivati da neko u Sarajevu baci kamen na autobus ili vozilo sa Dodikovim pristalicama i učesnicima protesta, pa da se napravi incident i pokrene lavina u režimskim medijima o novom napadu na Srbe u Sarajevu, i kupovina zgrade od kuma Mileta Radišića za 100 miliona prođe neopaženo.

Pozivam sve koji su izloženi pritiscima i primoravaju da budu brojevi  i statisti da ne idu na protest i da se odupru nasilju, jer je onaj zbog koga protestvuju najveći tirjanin.

Detaljnije u video prilogu….

 

Autor: Nebojša Vukanović
Foto naslovna: Buka
Video: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter