Andrija Milošević bez dlake na jeziku o današnjim međuljudskim odnosima


Andrija Milošević bez dlake na jeziku o današnjim međuljudskim odnosima

Popularani glumac Andrija Milošević obratio se svojoj publici na instagram nalogu sa veoma ozbiljnom porukom.

Jedan od voljenijih glumaca današnjice često na svoj nalog kači svakodnevno sadržaj koji zasmejava njegove pratioce na Instagramu, ali sada je odlučio da se svojoj publici obrati sa malo ozbiljnijim sadržajem. 

Glumac je podelio savet koji je dobio od svog profesora, a tiče se predrasuda i zajedljivosti, koje su sve češća pojava danas. 

- Imam nešto potrebu da vam kažem. Jednom prilikom je moj profesor Bora Stepanović rekao ,,Andrija, ukoliko pobedite provinciju u sebi, utoliko ćete biti bolji čovek. Ja sam to ozbiljno shvatio, i onda kada sam u jednom trenutku pobedio te predrasude ja sam doživeo i neke neprijatnosti od ljudi koji su mislili i misle da su predrasude te koje vas određuju i da vam daju identitet. Međutim, ja sam onda iz inata počeo da volim ljude jer sam shvatio u kakvim društvima živimo,  pa sam onda iz inata počeo da poštujem ljude, da respektujem ljude, da onoga ko je drugačiji od mene apriori ne diskvalifikujem ko čoveka, nego da ga saslušam, da vidim je l mogu nešto da naučim od njega. I kako sam ja krenuo da konzumiram ljudskost, ja sam, čoveče Božiji, shvatio da sam ja sve lepši i lepši. Znači širite ljudskost i dobrotu i bićete lepši, majke mi - istakao je glumac. 

Foto naslovna: istokrs.com

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter