Anderson: Stalone mi nudio porše da budem njegova djevojka, mislila sam da ću se udati za Džeksona

Anderson: Stalone mi nudio porše da budem njegova djevojka, mislila sam da ću se udati za Džeksona

Glumica Pamela Anderson otkrlia je u intervjuu Pirsu Morganu da je u jednom trenutku života pomislila da ima supermoći, nakon što je u saobraćajnoj nesreći poginula dadilja koja je zlostavljala, i to dan nakon što joj je glumica poželjela smrt. Osim toga, Anderson je otvoreno komentarisala svoje odnose s Putinom, Asanžom, Staloneom, a govorila je i o mnogim drugim stvarima.

Pamela je još prije četiri godine priznala da ju je dadilja zlostavljala, ali sad je otkrila i kako je dadilja poginula:

"Imala sam dadilju koja me zlostavljala oko godinu dana. Imala sam između četiri  i osam godina, ne sjećam se tačno. Sjećam se da sam pomislila kako joj želim smrt i ona je sljedeći dan poginula u saobraćajnoj nesreći, slavili su maturu. Pomislila sam: "Ok, sad si je ubila. Imaš moći." Naravno da nisam mogla roditeljima ispričati sve to što se događalo kao i činjenicu da sam je ubila pa sam počela vjerovati da imam posebnu moć ubijanja ljudi."

Potom je ispričala i kako ju je silovao poznanik: "Otišla sam kod dečka od prijateljice i tamo me je njegov stariji brat htio naučiti igrati backgammon. To je dovelo do masaže leđa, a to je dovelo do silovanja. On je imao 25 godina, a ja 12", priča Andreson.

Putinov poziv

Atraktivna Pamela prilično je šokirala gledaoce kad je spomenula poznanstvo s Vladimirom Putinom, posebno što se sama malo spetljala i izazvala sumnju da tu nije bilo nešto više od poznanstva.

Upoznali su se 2009. kad je Putin bio premijer Rusije, a Pamela je posjetila Rusiju u sklopu kampanje za prava životinja. Kod ruskog premijera tada je lobirala da zaustavi lov na foke kao i uvoz proizvoda izrađenih od njihovog krzna, prenosi The Sun.

Nju je kasnije Putin pozvao na predsjedničku inauguraciju 2012. kao posebnu gošću, no nije bila u mogućnosti doći. Na konkretna pitanja o vezi sa Putinom, Pamela se malo zbunila pa su odgovori kao što je "pa da, očito smo se vidjeli koji put… bili smo na istim mjestima istovremeno", izazvali sumnju. "Imam odlične odnose s Rusijom", zaključila je glumica ovu temu.

Veza s kraljem popa

Zvijezda "Čuvara plaže" priznala je i da je kao mala bila zaljubljena u  Majkla Džeksona, ali nakon što ga je upoznala, ostvarili su samo prijateljski odnos.

"Uvijek sam mislila da ću se udati za Majkla Džeksona. Kao mala imala sam njegove slike po cijelom zidu. Bio mi je idol, obožavala sam ga. Izlazili smo kasnije zajedno, ali nikad kao par. On je bio predivna osoba i znao je dati komplimente", rekla je.

Kad ju je Morgan pitao jesu li se ikad poljubili, malo je zastala, a onda rekla: "Ne. Samo u mojim mislima. Bilo je to kratko prijateljstvo, nisam ga zapravo tako dobro poznavala. Uvijek je bio pozitivan, uvijek je imao nešto lijepo za reći. Sviđalo mu se ono što radim i imali smo mnogo zajedničkih interesa."

Staloneova ponuda

Glumac Silvester Stalone nije odolio Pamelinim čarima pa je osim avanture htio vezu s njom.

"Ponudio mi je stan i Porše da budem njegova ‘djevojka broj jedan’. Na to sam ga pitala znači li to da postoji i broj dva, a on je odgovorio: "Naravno." On je zbilja zabavan muškarac. Nisam prihvatila ni stan ni Porše, možda sam trebala.", kazala je Pamela Anderson.


Izvor: Američki magazini