Američki advokat: -Muž Ane Volš može biti optužen za ubistvo- Anina prijateljica otkrila: -Bilo je razmirica...-


Američki advokat: -Muž Ane Volš može biti optužen za ubistvo- Anina prijateljica otkrila: -Bilo je razmirica...-

"I posredni dokazi, poput krvi i DNK tragova se mogu koristiti i optužiti Brajana za ubistvo supruge Ane Volš", rekao je američki advokat Fil Trejsi za vesti Boston25.

On je naveo da dokazi poput krvave testere i krvavi tepih koje je policija pronašla nedaleko od kuće u kojoj živi Brajanova majka, ukoliko se ispostavi da odgovaraju Ani mogu optužiti Brajana za njeno ubistvo, čak iako telo nije pronađeno.

Podsetimo, Brajan Volš je osumnjičen za ometanje istrage nestanka njegove supruge Ane Volš koja je pre 15 godina otišla iz Beograda u Ameriku. Ani se svaki trag gubi u noći između 31. decembra i 1. januara, a Brajan je njen nestanak prijavio tek tri dana kasnije.

Anina majka Milanka, izjavila je danas da ne veruje da je Brajan mogao da povredi njenu ćerku.

- Ne verujem da je tako nešto moguće.. Mislim da on nikada ne bi povredio moju ćerku, ne verujem ni u šta. Nikakva sam, a i toliko sam u depresiji da zaista ne znam šta da kažem. Samo ne mogu da poverujem da je Brajan za bilo šta kriv - priča za "Blic" Milanka Ljubičić, majka misteriozno nestale Ane Volš (39).

Foto: Twitter/@Bradtatum/Screenshot 

Američki mediji preneli su reči Brajanovog psihijatra koji je naveo da je Anin suprug sociopata.

Izvor: blic.rs

Prijateljica Ane Volš otkrila: "Bilo je razmirica..."

Najbolja prijateljica Ane Volš, Srpkinje koja je nestala u Americi i za kojom se traga danima, Alisa Kirbi rekla je za američke medije da su Ana i njen muž Brajan imali razmirice oko dece, a da je oko Božića bilo poprilično napeto.

- Ja sam poslednji put bila sa njom u četvrtak uveče. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale do kasno. Sutradan ujutru, tog petka ona je otišla u Boston.

Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada će ponovo da bude sa svojom decom, to joj je bio prioritet. Oni su prolazili kroz jedan veliki stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo da se Ana plašila za svoj život ili da se osećala nebezbedno - kaže ona.

Alisa kaže da je Ana bila samo frustrirana jer nije mogla zbog posla da provodi više vremena sa decom.

- Ona je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju. Oboje su bili vrlo bliski. Uvek je govorila da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da mu je verovala, da je on dobra osoba, da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posledica samo loših i nesmotrenih odluka - rekla je ona.

Anina najbolja prijateljica usred intervjua nije uspela da zadrži suze.

- Znajući to sve je bolno. Nije fer što se ovo dogodilo - rekla je Alisa jecajući.

Inače, da podsetimo, Beograđanka je nestala 1. januara oko četri sata ujutru kada je izašla iz porodičnoj kući u američkoj državi Masačusetsu, gde je trabalo taksijem da ode na bostonski aerodrom kako bi odletela za Vašington gde je morala hitno da se javi na posao.

Međutim, lokalna policija tvrdi da nema dokaza da se ona ukrcala na avion, a njen suprug uhapšen je zbog ometanja istrage.

Sa lisicama na rukama Brajan Volš našao se pred američkim tužilaštvom gde je naveo da nije kriv, a u porodičnoj kući nađen je krvavi nož koji je upotrebljavan, ali i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Takođe, nađena je i testera, a istražitelji su pretražili i deponiju.

Foto naslovna: Facebook/Ana Walshe/Printscreen/Twitter
Izvor: kurir.rs/Blic

MONSTRUOZNO! Ana ubijena i RASKOMADANA u podrumu dok su deca spavala na spratu? JEZIVA OTKRIĆA U ISTRAZI

Foto: Facebook/Ana Walshe

Foto naslovna: Facebook/Ana Walshe/Printscreen/Twitter
Izvor: kurir.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter