Zvanično kraj: Igor napustio Severinin stan


Zvanično kraj: Igor napustio Severinin stan

U medijima se stalno spekuliše o razvodu Severine i Igora, koji se još uvek nisu oglasili povodom ove teme, a sada je zvanično Igor napustio njen stan.

S obzirom na to da su zajedničke fotografije na njihovim društvenim mrežama obrisane, sumnja se da je par stavio tačku na svoj brak, međutim oni to još uvek nisu i zvanično potvrdili.

- Sredinom aprila prošle godine odmah je odjeknula vest da se Severina posvađala sa suprugom i da je policija zbog toga uhvatila kako se kreće bez dozvole u vreme policijskog sata, koji je tada bio na snazi. Čim je odvedena kod sudije za prekršaje i platila novčanu kaznu, spakovala se i napustila i Kojićev porodični dom i Beograd i njega. Nekoliko meseci njih dvoje se nisu sreli jer se Splićanka više nije vraćala za Srbiju, pa čak ni kada je sredinom septembra Igor posetio Hrvatsku, navodno, pevačica se s njim ni tada nije videla iako su mu kod nje ostale lične stvari, koje je tek sada pokupio i definitivno se iselio iz njenog stana - kaže dobro obavešten izvor za medije.

Takođe, o njihovom odnosu osim što samo oni ne žele da govore, to ne žele ni njihovi blisku ljudi.

- Pričalo se da je u to vreme bila uplovila u vezu sa vinarom Tomislavom Voštinićem, pa je logično što tada nije nimalo marila oko toga da se s Malim Kebom raskusurava. Oboje su pred medijima mudro ćutali o statusu braka, te se ni jedno ni drugo nisu oglašavali povodom kraha ljubavi. U prvi mah su se bili otpratili na Instagramu, ali su se ubrzo ponovo zapratili, verovatno da bi u javnosti zadržali tu sliku da su i nakon svega ostali prijatelji. Kojić je jedino imao nekoliko čudnih statusa na društvenoj mreži koji su ukazivali na raskid i koje su mnogi tumačili kao neke insinuacije upućene upravo supruzi, za koju do dana današnjeg nije potvrdio da je bivša. Posebnu pažnju skrenulo je to što se Igor posle Severine povukao i posvetio veri, te počeo da posećuje manastire, dok je ona na "Instagramu" uglavnom delila objave kako uživa - dodao je on.

Takođe, kada su se pojavile spekulacije da je Igor izašao iz Severininog stana, oglasio se i njen PR.

- Proteklog vikenda iz Severininog stana su iznošene isključivo stvari za potrebe snimanja nekoliko kampanja, kao i one Severinine nećakinje, koja se sa suprugom (pre)selila u neposredno Severinino susedstvo - izjavili su oni za medije, međutim i dalje se sumnja se razvod, ali i izlazak iz stana desio.

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter