-Želim te svaki dan-: Pohotna nastavnica priznala da je imala polni odnos s 13-godišnjim učenikom

-Želim te svaki dan-: Pohotna nastavnica priznala da je imala polni odnos s 13-godišnjim učenikom

Bivša nastavnica u Osnovnoj školi Las Brisas Academy u gradu Goodyear u američkoj saveznoj državi Arizoni Brittany Zamora (28) priznala je da se upustila u seksualni odnos s 13-godišnjakom nakon što je otkriveno da je dječaku slala lascivne poruke, piše Daily Mail.

Zamora je utorak priznala krivicu za seksualni odnos s maloljetnikom, zlostavljanje djeteta i javno neprihvatljivo ponašanje seksualne prirode. Uhapšena je martu 2018. godine, a prije toga je radila kao nastavnica šestog razreda u Osnovnoj školi Las Brisas Academy.

Zamora je optužena da se sa učenikom više puta seksala u školskoj učionici te da je jednom prilikom drugog učenika zadužila da im "drži stražu", a uhvaćena je kada su roditelji dječaka otkrili da se ponaša čudno. Roditelji su nakon toga na dječakovom mobitelu instalirali aplikaciju Sentry Parental Control koja im je dopustila da nadgledaju aplikaciju za slanje poruka.

Aplikacija Sentry Parental Control roditeljima dojavi ako na mobitel njihovog djeteta stigne sumnjiv sadržaj i ako surfanjem internetom dođe u kontakt s neprimjerenim sadržajem. Roditelji su dječaka suočili s njegovim činovima kada im je aplikacija počela javljati da mu Zamora šalje neprimjerene poruke. Dječak je potom roditeljima priznao da se doista seksao sa Zamorom.

Roditelje dječaka zgrozila je vijest o seksualnoj vezi. "Njegovo je djetinjstvo uništeno. Ima 13 godina", rekao je dječakov otac. Dječakova pomajka kroz suze je ispričala kako su sina suočili s činjenicom da znaju da se nešto sumnjivo događa. "Tražili smo od njega da nam kaže s kim se dopisuje, on nam je onda rekao da je to njegova učiteljica", rekla je dječakova pomajka. "Moj ga je muž onda pitao je li nešto radio sa svojom učiteljicom i je li se s njom seksao, na što je on rekao da jeste."

Afera nastavnice i dječaka počela je kada je ona svojim učenicima rekla da je kontaktirao putem aplikacije Class Craft. U sudskom spisu stoji da joj je jednog dana bilo dosadno. Poruke koje je razmjenjivala s dječakom uskoro su postale provokativne. Tužitelji su rekli da su se nastavnica i dječak jednog dana neprimjereno dodirivali dok su drugi učenici gledali video.

Zamora je u jednoj poruci dječaku rekla da se s njim želi seksati "svaki dan bez ograničenja". U drugim su porukama uglavnom iskazivali želju za opetovanim seksom. "Jako te želim! Kada god možemo, ja sam zainteresirana. Svaki dan si mi sve više seksi", napisala mu je Zamora. "Želim te je****, svi oni susreti nisu dovoljni", odgovorio joj je dječak. "Ni meni! Želim te svaki dan bez vremenskog ograničenja", rekla je Zamora, koja je u jednoj poruci rekla da je spremna dati otkaz kako bi ona i dječak mogli biti zajedno.

Prema policijskom izvještaju, Zamora je dva puta svojim automobilom došla do kuće u kojoj su živjeli dječakovi baka i djed te se s dječakom u autu i seksala. Njezin muž Daniel, kojeg je upoznala sa 16 godina i s kojim je u braku od 2015. godine, tada je bio u ribolovu. Dječak i nastavnica međusobno su se oralno zadovoljavali sve do trenutka kada je Zamorin muž nju nazvao kako bi joj rekao da će se uskoro vratiti kući. Zamora je dječaku slala fotografije sebe u donjem rublju, a on je njoj slao pisane poruke na papirima. Kada ju je policija uhapsila, Zamora im je rekla da se boji da neće dobro proći u zatvoru.

Zamorin muž svojoj je supruzi inicijalno dao podršku, međutim u ovom trenutku nije poznato jesu li još uvijek zajedno. Dječakovi roditelji rekli su policiji da ih je Daniel zvao i molio da ne prijave njegovu suprugu, što su oni odbili.

Informacije o seksualnoj vezi Zamore i 13-godišnjaka navodno su do rukovodećih osoba u školi došle još u februaru prošle godine, međutim istragom je navodno utvrđeno da veze između nastavnice i učenika nije bilo. Slučaj se vratio u fokus kada je jedan učenik nakon te istrage policiji prijavio da je svjedočio seksu Zamore i učenika te da je od iste primao seksualno eksplicitne poruke.

Zamora će svoju kaznu doznati 12. jula.

 

Izvor: Slobodna Bosna