Zbog atmosfere linča - Zvezda predložila odlaganje sjutrašnje utakmice, Bokan hoće da se sveti

Zbog atmosfere linča - Zvezda predložila odlaganje sjutrašnje utakmice, Bokan hoće da se sveti

Međutim, po svemu sudeći, KK Budućnost nije zainteresovana da se tenzije spuste. Naime, kako saznaje IN4S, KK Crvena Zvezda je tražila odlaganje meča, koji je predviđen za sjutra veče, usled uzavrele atomsfere u Crnoj Gori, nakon usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti

Karata u slobodnoj prodaju nema

Nakon izuzetno burne finalne serije plej ofa ABA lige koja je odigrana u aprilu 2019. godine između ekipa Crvene zvezde i Budućnosti, želja svih u košarkaškom regionu bila je, a to je dogovoreno i na Skupštinama ABA lige tokom ljeta je da se tenzije potpuno spuste i da u prvom planu bude košarka.

Međutim, po svemu sudeći, KK Budućnost nije zainteresovana da se tenzije spuste. Naime, kako saznaje IN4S, KK Crvena Zvezda je tražila odlaganje meča, koji je predviđen za sjutra veče, usled uzavrele atomsfere u Crnoj Gori, nakon usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti. Međutim, KK Budućnost je takav predlog odbila, iako i sama svjesna atmosfere i situacije u kojoj se mogu naći košarkaši Crvene zvezde.

S tim u vezi, Budućnost je i najavila da karata u slobodnoj prodaji neće biti, da bi sve proteklo mirno. Postavlja se pitanje, zašto KK Budućnost odbija odlganje.

Podsjetimo, da je u Morači već viđen „linč“ košarkaša Zvezde, kao i na to to da je sin Zorana Lazovića direktno učestvovao u prebijanju navijača Zvezde, dok je sin Mevludina Nuhodžića vrijeđao i napadao igrače beogradskog kluba.

Naravno, nema nijedne pravne sankcije za ovo divljanje “sinova režima”.

Lazović je sin pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića, a Nuhodžić sin ministra Unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića.

Marko Lazović, službenik Sektora kriminalističke policije, tukao je te noći navijača “Crvene zvezde”, a Nuhodžić se zaletao ka igračima “Crvene zvezde” prilikom ulaska u dvoranu, uoči zagrijavanja za meč. Na snimcima koji su se proširili društvenim mrežama vidi se kako mlađi Nuhodžić ulazi na teren, vjerovatno iz prvog ili drugog reda sjedišta, koji su tik uz parket, i kao da pljuje gostujuće igrače. On je saopštio da to nije radio.

Marković je ušao na parket i šutirao neki predmet ka igraču “Crvene zvezde” Filipu Čoviću, a zatim i pljuvao u njegovom i pravcu igrača beogradskog kluba.

Uprkos tome, sva trojica su ostala u “Morači” i gledala meč jer niko od nadležnih nije reagovao ni na njihovo ponašanje niti na slično ponašanje drugih gledalaca…

Iz Uprave policije tada nijesu odgovorili zbog čega njih trojica, ali ni ostali navijači koji su se slično ponašali nijesu udaljeni iz SC “Morača”

Izvor: in4s.net

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks