Zašto je bijesan ministar Milunović i zašto Boračka organizacija RS predlaže već zahtijevano? (Foto)

Zašto je bijesan ministar Milunović i zašto Boračka organizacija RS predlaže već zahtijevano? (Foto)

Kada je ministar "izriban" od "šefova" on je od svojih poslušnika iz Boračke organizacije Republike Srpske zatražio da oni sada traže sve što su u srijedu tražili na protestu borci okupljeni oko Udruženja Veterani odbrambeno otadžbinskog rata Republike Srpske a koji je Boračka organizacija RS bojkotovala?

Kratko saopštenje ovog Udruženja prenosimo u cjelosti:

"Saopštenje za javnost Udr." Veterani odbrambeno otadžbinskog rata RS.
Danas su konačno maske pale. Rukovodstvo BORS-a danas po hitnom postupku zasijeda i pokreće iste zahtijeve koje je udr VOOR RS već pokrenuo, sada imaju novac za proteste i prijete da će izaći na proteste ako se zahtjevi ne ispune. Kukavički podmeću naše zahtjeve kao svoje. Pa gdje ste bili braćo u srijedu ? 
Znamo mi da ste danas reagovali po nagovoru ministra Duška Milunovića
Neka ga je sram što unosi razdor među borce. Sada znamo da je po njegovom nagovoru, rukovodstvo BORS bojkotovalo proteste VOOR RS. Bijesan je Milunović jer je dobio ozbiljne kritike od Predsjednice gospođe Željke Cvijanović i člana predsjedništva BiH gospodina Milorada Dodika. Neka se srami ministar Duško Milunović. Mnogo toga će još saznati. Mi stati nećemo i nastavićemo iskrenu i argumentovanu saradnju sa institucijama RS u namjeri i konačnom cilju popravljanja stanja u boračkim kategorijama RS.

Izvor: Facebook/Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter