Zarobljene institucije: Kadije očekivano potvrdile legalnost krađe, korumpirani CIK probio svoje rokove (Foto/Dok.)


Zarobljene institucije: Kadije očekivano potvrdile legalnost krađe, korumpirani CIK probio svoje rokove (Foto/Dok.)

Odluka Apelacionog odjenjenja Suda BiH da odbaci sve Žalbe opozicije je očekivana, to sam i najavio jer je većina kadija, čast časnim izuzecima, sudijama i tužiocima koji nisu sluge korumpiranih političara i pokušavaju časno da sude i rade svoj posao, samo dugme u rukama moćnika i političara koji izvršavaju naredbe koje im dolaze iz centara moći koji su ih postavili.

Korumpirane marionete i poltroni iz Centralnog izbornog kartela, ili Centra za izborne krađe zvanog CIK BiH, danas od 13 časova imaju sjednicu na kojoj će, nakon mjesec dana, proglasiti „rezultate“ Opštih izbora, iako javnost ni poslije mjesec dana ne zna koliko je glasova dobila Jelena Trivić a koliko Milorad Dodik, da li je „razlika“ 16 000, koliko reče Suad Arnautović, ili 27 000, koliko stoji na sajtu CIK-a BiH, ili 30 000 koliko je bilo prije kontrolnog brojanja.

Gdje su nestale 63 vreće sa listićima, 28 Zapisnika, koliko je ukradeno glasova prepravljanjem zapisnika, možda se nekad sazna..

Ključna je stvar što CIK BIH ne samo da grubo gazi Izborni i druge zakone, već i svoje odluke. Tako je CIK BIH ranije donio Odluku da će se rezultati Opštih izbora objaviti najkasnije do 1.11.2022. godine, ali to nije urađeno, što bi, pored svih krađa, u uređenim zemljama bilo dovoljno za ponavljanje izbora.

Pravda je spora ali dostižna, i nadam se da će prodane duše iz CIK-a BiH, pravosuđa i drugih zarobljenih institucija nekada odgovarati zbog izdaje države i naroda.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter