Zaplijenjeno više od 120 kg ekstazija, uhapšen i državljanin BiH


Zaplijenjeno više od 120 kg ekstazija, uhapšen i državljanin BiH

Četiri osobe su uhapšene, među kojima je i državljanin BiH, zbog sumnje da su trgovali drogom, a zaplijenjen je oko 121 kilogram ekstazija. Uhapšeni su N.P. (42) iz Kragujevca, D.N. (35) iz Lazarevca, državljanin BiH G.J. (48) i turski državljanin U.J. (46).

Policija je u Batočini, prilikom pregleda vozila marke pasat kojim je upravljao N.P., iza suvozačevog sjedišta pronašla kesu u kojoj su se nalazila četiri paketa sa više od osam kilograma ekstazija u obliku tableta, saopštio je MUP Srbije.

Nakon toga su pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u Beogradu, u prtljažniku vozila marke kia sorento, u kojem su bili D.N. i U.J, pronašli pet kartonskih kutija u kojima se nalazilo 56 paketa sa oko 113 kilograma ekstazija, koja je, kako se sumnja, preuzeta u Batočini radi dalje prodaje.

Potom su pripadnici Službe u Malom Požarevcu uhapsili G.J. koji se tereti da je ekstazi predao trojici osumnjičenih radi dalje prodaje.

Uhapšenoj četvorici na teret je stavljeno da su izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Određeno im je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu će biti predati Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Izvor: nezavisne.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter