Zapaljeno vozilo sinu Radovana Vukovića, dugogodišnjeg poslanika Dodikovog SNSD-a u NS RS iz Trebinja (Foto)

Zapaljeno vozilo sinu Radovana Vukovića, dugogodišnjeg poslanika Dodikovog SNSD-a u NS RS iz Trebinja (Foto)

Jutros oko 4 sata u trebinjskom naselju Ložiona, u Ulici Luke Vukalovića, u podmetnutom požaru izgorjela su i potpuno uništena dva vozila, stari „golf 2“, i skupocjeni „Audi Q5“,  koji je u vlasništvu sina narodnog poslanika Radovana Vukovića.

Jedan Radovanov sin je policijski inspektor, a drugi šef Odsjeka za suzbijanje krijumčarenja u Upravi za indirektno oporezivanje BiH, pa je trebinjska policija na nogama, jer je uništeno vozilo njihovog kolege. Motivi podmetanja požara za sada nisu poznati.

Paljenje automobila u Trebinju je postalo učestalo, gotovo svaki mjesec bar jedan automobil nestane u požaru, a javnost je uznemirena jer ne mogu da se otkriju i procesuiraju piromani i počinioci ovih teških krivičnih djela.

Prije par mjeseci policija je imala pojačano djelovanje, sve ključne raskrsnice su bile pod kontrolom policije a patrole su kružile gradom, pa su se piromani bili primirili, ali su ponovo od ljeta počela paljenja vozila.

Na meti su bili i političari, pa je između ostalog zapaljeno vozilo i Milutinu Mastiloviću, odborniku SNSD-u i rukovodiocu u Elektroprivredi Republike Srpske, koji ima svoje solarne elektrane, a zanimljivo da je mene bio optužio da sam odgovoran za paljenje jer sam pisao o njegovim zloupotrebama i sukobu interesa.

Ostaje da se vidi da li će policija otkriti ko su trebinjski piromani, i riješiti krivična djela koja uznemiravaju javnost.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter