Zamena za Lamba: Baka Prase se pohvalio novim kolima (Foto)

Zamena za Lamba: Baka Prase se pohvalio novim kolima (Foto)

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, rešio da se pohvali fanovima novim kolima, koja će voziti dok mu ne vrate Lamborginija. Baka Prase je snimio novi klip, u kom je otkrio da njegova nova zver navodno ima 620 konja. - Napokon smo stigli do lokacije, gde su moja nova kola, koja ću da vozim dok mi ne vrate Lamba. Preuzbuđen sam, evo otvara se garaža - rekao je jutjuber.

On je pokazao mali dečiji auto i našalio se kako će ga voziti ubuduće. - Mašina, 620 konja - poručio je on, a onda se osvrnuo na druga kola, koja su bila u istoj prostoriji. - Vidi ovu kantu ovde. Imamo Fiću. Znam da ste svi očekivali ovako nešto, bilo G klasa ili ovo. Odlučio sam se za ovo - kazao je Baka.

Podsetimo, interventna policija je nedavno Baki Prasetu zaplenila dva automobila, u noći između 23. i 24. februara, kada su zatekli automobil Lamborghini Urus, nemačke registracije, parkiran na obleženom pešačkom prelazu u Ulici Jove Ilića na Voždovcu. Zbog činjenice da je automobil registrovan u inostranstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osobe koja ima stalno prebivalište u Srbiji, protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava. Pauk je odneo automobil, pošto je vozilo privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja. Takođe, Bogdanu je 22. februara privremeno oduzet automobil Porsche Cayenne, koji je takođe bio u carinskom prekršaju.

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter