Zakleti opozicionar, kritičar vlasti, borac protiv kriminala i zagovornik promjena Cicko Bjelica -nabacio- 7.000 KM ATV

Zakleti opozicionar, kritičar vlasti, borac protiv kriminala i zagovornik promjena Cicko Bjelica -nabacio- 7.000 KM ATV

A od Cicka za ATV 7000 maraka. Romanijski popečitelj i prosvetitelj Cicko morao se skromno odužiti lažnom Ocu nacije za pomoć od 5,5 miliona maraka obveznica IRB-a, kojima je na određen period odložen bankrot i kolaps opustošene opština Sokolac, pa je na račun dvorske Alternativne televizije prebacio 7000 maraka. Načelnik Sokoca uplatio je iz budžeta opštine ATV-u 7020 maraka za medijsku promociju i praćenje aktivnosti načelnika Cicka u 2020. godini.

ATV je izabran metodom direktnog sporazuma, a drug Cicko se pridružio plejadi načelnika, direktora i ministara koji su narodnim novcima podržali medijski projekat prve porodice.

Tako je prije smjene sa funkcije direktora Puteva Srpske čestiti predsjednik DNS-a Nenad Nešić prebacio ATV-u 30 000 maraka sa računa Puteva Srpske, kao „donaciju“ za objektivno izvještavanje, a igrom slučaja novac je prebačen na početku kampanje za lokalne izbore 2020. godine.

 

Da bi se povlašćenom ATV-u umanjile posljedice krize zbog kovida Vlada je dvorskoj televiziji prebacila 200 000 KM iz budžeta, da nekako preguraju godinu boreći se da objektivno informiše javnost.

Kad sve ovo vidim onda mi je jasno zbog čega će Igor Dodik, nakon što je sa tatom Miloradom pokrenuo više sporova protiv mene, podići Tužbu protiv SAD-a i američkog ambasadora jer su lažno optužili ATV da se finansira iz budžeta, te da je bliska vladajućoj stranci i porodici.

Ako budu sudile domaće kadije vrlo je vjerovatno da će Dodik dobiti Ameriku, bar na jednom polju.

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Sokolac - srce Romanije/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter