WhatsApp unosi promjene koje će se dopasti korisnicima

WhatsApp unosi promjene koje će se dopasti korisnicima

Platforma za komunikaciju WhatsApp svojim korisnicima, kojih ima oko 1,5 milijardi širom svijeta, posljednjim ažuriranjem nudi tri nove promjene.

Podsjetnici, pozivi na čekanju i dodatno upravljanje grupnim razgovorima su najvažnije promjene nove verzije koju je kompanija čiji je vlasnik Facebook objavila prošle nedjelje.

Podsetnici

U skladu sa sporazumom o partnerstvu s popularnom aplikacijom Any.do postignutom prošle nedjelje, WhatsApp sad nudi mogućnost korisnicima da kreiraju i primaju podsjetnike.

Da bi koristili ovu funkciju, korisnici treba da imaju račun na obije platforme i da ih povežu. Tada mogu da postavljaju podsjetnike pisanjem na šta ih treba podsjetiti i definisati vremensko razdoblje.

Poziv na čekanju

Zahvaljujući posljednjem ažuriranju korisnici će biti u mogućnosti da dobiju obavještenje o pozivu dok su razgovarali s nekim drugim.

Prethodno, aplikacija nije obavještavala korisnike o drugom pozivu.

Sad korisnici mogu da prihvate ili da odbace novi poziv koji primaju tokom drugog razgovora.

Upravljanje grupnim razgovorima

Korisnici WhatsAppa sada mogu da kontrolišu ko će ih dodati u grupne razgovore i izbjeći da budu dodati u neželjene grupe.

Takođe, mogu da izaberu između opcija “svi, moji kontakti, moji kontakti osim”, u skladu s postavkama privatnosti. Ostali će moći jedino da pošalju pozivnice za grupu, koju korisnik može da prihvati ili da odbaci.

Osim toga, aplikacija za komuniciranje nakon poslednjeg dana ove godine neće raditi na starijim modelima pametnih telefona.

Izvor: Agencije

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks