Vukanović otvoreno o kandidaturi za člana Predsjedništva, dobitnoj kombinaciji i odnosima sa SDS-om (Foto/Video)

Vukanović otvoreno o kandidaturi za člana Predsjedništva, dobitnoj kombinaciji i odnosima sa SDS-om (Foto/Video)

U poslednje vrijeme, posebno nakon potvrde kandidature Jelene Trivić za predsjednika Republike Srpske, puno se govori o tome ko će biti kandidat opozicije za člana Predsjedništva BiH. Mogu da podržim Jelenu, al ne mogu govoriti previše o sebi jer će to neprijatelji iskoristiti da se ostavi pogrešan utisak u javnosti.

Ako nisam radio na jačanju SDS-a i opozicije, bez ikakvog kalkulisanja uvijek bio spreman na sve i stavljao glavu gdje niko neće nogu, uvijek bio na prvoj liniji i primao najjače udarce, onda ne znam ko je, i zato me veoma ljute lažne konstrukcija i spinovi da bi tobože moja kandidatura dovela do podjela u SDS-u jer komad plastika i formalno članstvo ništa ne znače, važno je povjerenje i ideologija, i ubjeđen sam da najmanje 90% članova SDS-a poštuje ono što radim i moju borbu sa režimom, koja bez dana predaha traje već 14 godina.

Nikada nisam bio ni na čijoj strani i izazivao bilo kakve podjele, osim što povremeno o nekim koji šuruju sa režimom kažem ponešto, ono što misli a neće da kaže većina članova i funkcionera SDS-a.

Važno je pobijediti zlo i osloboditi narod, a ključne funkcije su izvršna vlast, premijer i predsjedavajući Savjeta ministara BiH, a SDS će se kao stranka oporaviti ako opozicija pobijedi, ispunio obećanje i obračuna se sistemski sa korupcijom i organizovanim kriminalom, što bi dovelo do nestanka SDS-a, te se uspostave norme i standardi, vrati vjera ljudima i pravi ljudi postave za premijera i ključne funkcije.

Kakav je plan i kakva je dobitna kombinacija za preokret u oktobru, koja može pokrenuti narod, izvesti apstinente i motivisati ljude jer istinski vjeruju u promjene?  Detaljnije u video prilogu..


Autor: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter