Vladin avion opet taksira na naš račun od Banja Luke do Krfa i nazad (Foto)

Vladin avion opet taksira na naš račun od Banja Luke do Krfa i nazad (Foto)

Avion „Cesna 500“, registarskih oznaka E7SBA, koji je po podacima sajta „Flajtradar24.com“ i dalje registrovan na Vladu Republike Srpske iako ga je pro-forme Vlada prodala i „provozala“ preko povezanih firmi kako bi se prikrili tragovi zloupotreba, jutros je ponovo poletio sa misterioznim putnicima do Grčke i ostrva Krf kako bi odabrane putnike odveo na ljetovanje.

Ponovo registrovan let iz Banjaluke do Krfa i nazad. Ovo je na svom blogu napisao poslanik u Klubu SDS-a u NSRS Nebojša Vukanović.

Vukanović je napisao da je avion poletio jutros sa Aerodroma Mahovljani kod Laktaša i Banjaluke u 9:24  a na Krf je sletio u 10:04 po grčkom vremenu.

Dalje se navodi da je vrlo brzo po slijetanju, posle iskrcavanja putnika i sipanja goriva, avion „Cesna 500“ polotio nazad za Banjaluku, gdje je sletio u 13.06 časova.

Podsjetimo da je prethodnih dana takođe bilo registrovanih letova vladinih aviona do Brača, Tivta, Krfa...za koje je direktor Vazduhoplovnog zavoda Republike Srpske Sreten Ilić tvrdio da se nisu desili, navodeći da se protiv njih vodi neopravdana kampanja.

http://nebojsavukanovic.info/i-danas-let-iz-banjaluke-do-krfa/

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter