Vlada Mandić o vezi sa Cecom Ražnatović


Vlada Mandić o vezi sa Cecom Ražnatović

Bivši rukometaš Vlada Mandić godinama je važio za velikog plejboja, te se mogao pohvaliti time da je uz sebe uvijek imao najljepše djevojke. Svojevremeno su svi mediji brujali o tome da je on navodno u vezi sa folk zvijezdom Svetlanom Ražnatović Cecom, sada je napokon progovorio o tome.

Vlada Mandić posljednjih godina vodi miran, povučen porodični život sa suprugom Jasminom i njihovom djecom. O njegovim zavodničkim sposobnostima, danas su ostale samo priče koje se prepričavaju, a kako i sam kaže, jedno vrijeme mu je to čak bilo i simpatično.

Ipak, neke stvari je morao da demantuje kao što je i to da je u vezi sa pjevačicom Svetlanom Ražnatović Cecom:

- Da, dosta sam demantovao. Tada sam shvatio da demanti uopšte nisu korisni. Da sam prestao ne bi se pisalo toliko, ovako demantuješ, još više se piše. Kada ćutiš to prođe. Ja sam doduše davao povoda, naravno da jesam, ali bilo je dosta izmišljenih priča. Javnost je više zanimalo sve nego moji sportski uspjesi. Kad sam u jednom trenutku shvatio da me ljudi prepoznaju zbog tog epiteta i žute štampe, a ne po tome gdje igram, bilo mi je krivo. Bilo mi je zanimljivo da izađem u žutoj štampi, ali me prošla želja, izašao sam iz toga - rekao je Mandić za "Grand online".

Izvor: republika.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter