Više prostora na -Tviteru- za Svetsko prvenstvo u Rusiji

Više prostora na -Tviteru- za Svetsko prvenstvo u Rusiji

Kompanija „Tviter“ saopštila je danas da menja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima kao što su Svetsko prvenstvo, zemljotresi, kraljevska venčanja i izbori – u pokušaju da korisnicima istoimene društvene mreže olakša pronalaženje interesantnih tvitova.

Kompanija sa sedištem u San Francisku najavljuje da će početi da obaveštava korisnike aplikacije o događajima koji bi mogli da ih interesuju i da će takve događaje promovisati u posebnom delu stranice za pretraživanje na mreži, prenosi Rojters.

Takva obaveštenja će se pojaviti u vrhu objava, a korisnici će prvo njih videti kada otvore aplikaciju na svom pametnom telefonu, rekla je potpredsednica „Tvitera“ za proizvodnju Kejt Kolman.

„Želimo da Tviter bude ptičica na vašem ramenu koja vam govori ono što treba da znate kada treba da to znate“, istakla je Kolmanova na brifingu za novinare.

Kada „kliknu“ na takvo obaveštenje, korisnicima će biti ponuđeni tvitovi, fotografije i video-snimci na tu temu, objašnjava britanska agencija.


Izvor: Agencije