Vila sa bazenom, stanovi i automobili Miladina Radovića, prvog poštara Srpske (Foto/Video)


Vila sa bazenom, stanovi i automobili Miladina Radovića, prvog poštara Srpske (Foto/Video)

Kako sam i najavio, danas objavljujem luksuznu vilu sa bazenom koju je uz rijeku Drinu u mjestu Fakovići podigao direktor Pošta Srpske Miladin Radović, kadar Ujedinjene Srpske razjedinitelja Nenada Stevandića. Vila je, po običaju i tradiciji moćnika i političara na vlasti, ograđena visokim bedemima i ogradom, valjda da bi se ogradili od naroda i potlačenih kmetova, sačuvali intimu i uživali u raskoši i luksuzu.

Drug poštar i direktor Radović kupio je i skroman stančić, nešto manji od 100 kvadrata površine u novoj zgradi u centru Bratunca, ali ga nije uknjižio na sebe već na sestru Maju, bojeći se da ne pretjera, te je pojačao vozni park audijem A8.

Njegov prvi komšija je načelnik Bratunca Srđan Rankić, nekada koalicioni partner a sada ljuti politički protivnici koji jedni drugima lome glave. I dok je Rankić načelnik svega godinu i par mjeseci, poštar Radović je ranije zasjeo u fotelju, bez ikakvih referenci i obrazovanja, pa je logično da je prvi odabrao i pronašao dobru lokaciju uz Drinu, a da su mu se pridružili drugi kadrovi Partije i režima.

Uskoro nastavljamo putopis o raskošu i luksuzu naših moćnika, direktora, političara, a na linku ispod pogledajte vilu Miladina Radovića..


 
Vila kompike Srđana Rankića i izjava kojom načelnik Bratunca priznaje da je njen vlasnik..

 


Autor: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter