Vidimo se gore, ljubavi moja! Potresna poruka djevojke Igora Garniera Lejle slama srca (Foto)

Vidimo se gore, ljubavi moja! Potresna poruka djevojke Igora Garniera Lejle slama srca (Foto)

Srpskog muzičara je izdalo srce dok je bio na treningu u teretani. Naš muzičar Igor Garnier preminuo je prije dva dana u Vašingtonu, u 31. godini, a emotivnim riječima na društvenim mrežama od njega se oprostila njegova djevojka Lejla.

- Moja ljubavi, moj ceo svet... Sve je teže, kao zombi sam, osećam tvoj miris svuda po kući. Pokušavam da ostanem pri zdravoj pameti, ali to je nemoguće. Žao mi je što nisam bila tu da ti kažem da će sve biti okej. Žao mi je što te nisam zaštitila kako sam mogla, a nadam se da si otišao bez bola i patnje. Ti si čovek sa svojim mišljenjem, živeo si svoju istinu. Nedostajaće mi tvoji poljupci, tvoj osmeh, tvoje srpske šale, tvoja dečja strana, kad mi sviraš klavir, tvoj dodir... Nikad neće biti neko kao ti. Volim te svim srcem, videćemo se gore, moj anđele. Spavaj u miru, volim te, papa! - napisala je Lejla.

Podsjetimo, srpskog muzičara je izdalo srce dok je bio na treningu u teretani.

Izvor: alo.rs/Infomedia Balkan

TUGA DO NEBA! Iznenada preminuo naš poznati muzičar u 31. godini života!

Igor je poslednjih godina radio uz jedno od najvećih imena elektronske muzike – Erika Prica

Srpski di-džej Igor Garnier iznenada je sinoć preminuo u 31. godini tokom treninga u Vašingtonu.

Talentovani muzičar iz novobeogradskih blokova godinama živi u Americi, a kako je za Kurir potvrdio njegov prijatelj, Igor je samo pao u teretani kao pokošen, hitna pomoć je ubrzo došla, međutim, nije mu bilo spasa. Kada su ljekari stigli, mogli su samo da konstatuju smrt. Prema nezvaničnim informacijama, mladom umjetniku je najverovatnije stalo srce.

Igor je posljednjih godina radio uz jedno od najvećih imena elektronske muzike – Erika Prica. On je već sa šest godina počeo da svira klavir. Završio je muzičku školu, a njegov talenat ubrzo je počeo da biva nagrađivan na raznim međunarodnim takmičenjima.

Prije 16 godina upoznao se sa elektronskom muzikom, a kako je vrijeme prolazilo, odlučio je da haus muzika neće biti samo njegov hobi već i dio života. Igor iza sebe ima nekoliko veoma uspješnih albuma i pregršt sjajnih nastupa širom bivše Jugoslavije i Amerike. Jedna od njegovih napopularnijih pesama je “Milka Canić”, obrada numere “Barbra Streisand” popularnog sastava Dak sos.

Izvor: kurir.rs/alo.rs/Infomedia Balkan

ŽELJKO SAMARDŽIĆ SKRHAN ZBOG SMRTI NESUĐENOG ZETA Pjevač ne može da dođe sebi, uspio da izusti samo ovo

Igor je samo pao u teretani kao pokošen, hitna pomoć je ubrzo došla, međutim, nije mu bilo spasa.

Srpski di-džej Igor Garnier iznenada je sinoć preminuo u 31. godini tokom treninga u Vašingtonu.

Igor je bio više od sedam godina u vezi s Minjom, kćerkom popularnog pjevača Željka Samardžića. Igor je radio i na njenim pjesmama, a pojavljuje se kao maneken u njenom sportu za pjesmu "Budući moj".

Kada je saznao za ovu tragediju, Željko je bio skrhan bolom.

- Čuo sam i jako mi je žao zbog Igora i njegove porodice. Od kada je otišao u Ameriku nismo imali kontakt i ta tužna vijest me iznenadila. Neka mu je laka zemlja i pokoj duši, pamtiću ga kao jednog divnog momka i odličnog muzičara - rekao je Željko.

Podsjetimo, talentovani muzičar iz novobeogradskih blokova godinama živi u Americi, a kako je za Kurir potvrdio njegov prijatelj, Igor je samo pao u teretani kao pokošen, hitna pomoć je ubrzo došla, međutim, nije mu bilo spasa. Kada su ljekari stigli, mogli su samo da konstatuju smrt. Prema nezvaničnim informacijama, mladom umjetniku je najvjerovatnije stalo srce.

Foto naslovna: Printscreen
Izvor: kurir.rs/alo.rs/Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter