Vesna Dedić: Nekad sam se trudila da se promijenim zbog muškarca

Vesna Dedić: Nekad sam se trudila da se promijenim zbog muškarca

Vesna Dedić završila je svoj deseti roman, “Ne gledaj preko ramena”, što je bio povod da, između ostalog, kaže nešto i o svom privatnom životu i bivšim ljubavima.

Kao zrela žena, ova novinarka i književnica ističe da je naučila da bude srećna i da uživa nezavisno od činjenice da li je princ na bijelom konju stigao ili tek galopira prema njoj. Na pitanje da li se ikada vraća starim ljubavima, odgovara:

“Sramota me je da kažem, jer ako neko pročita, možda će biti ljut. Ničega se ne prisjećam, ne volim stare pjesme, da odlazim na mjesta na kojima mi je nekada bilo lijepo i da se vraćam muškarcima koje sam davno prestala da volim,” rekla je magazin Hello.

Lice RTS-a dodaje da ko je jednom podstakne da mu okrene leđa, taj nema prava da ga više pogleda preko ramena. Noge je i dalje slušaju, te samo korača napred.

Otvoreno priznaje da je pravila sve greške koje postoje na ljubavnom polju.

“Kao svaka zaljubljena žena, pokazivala sam se boljom nego što jesam, odustajala od sebe i svojih ambicija ne bih li mu se dopala, vjerovala da će se promijeniti u ime ljubavi prema meni”, govori Vesna.

Ističe da ništa nije naučila iz loših iskustava i da se čovjek od loših samo liječi. Dobra su joj pak dala za pravo da vjeruje da me ljubav uvijek čega negdje. Najvažnije joj je da je sebi oprostila sve greške i da se ne kaje zbog svojih odluka.


Izvor: Hello