Obrt: Nakon tri mjeseca čekanja na obećano i obraćanja javnosti stigla ponuda UKC RS za dr Dušku Regoda


Obrt: Nakon tri mjeseca čekanja na obećano i obraćanja javnosti stigla ponuda UKC RS za dr Dušku Regoda

Đajić o studentkinji generacije kojoj je obećan posao na UKC RS: „Ona je već juče dobila odgovor“. Duška Regoda, student generacije Medicinskog fakulteta u Banjaluci, o kojoj se već danima piše i priča.

Duška Regoda, student generacije Medicinskog fakulteta u Banjaluci, o kojoj  se već danima piše i priča dobila je juče ponudu za posao od UKC RS.

Potvrdio je ovo direktor ove ustanove  Vlado Đajić: „Ne bi da hvalim pojedinačni uspjeh ovih ljudi. Ona je već juče dobila odgovor i može da bira... Ja sam uveo praksu primanja najboljeg studenta generacije. To smo mi uveli, primamo svake godine i radujemo se njenom dolasku. Mi smo najbolji, primamo najbolje i već smo juče nakon konsulatacija sa načelnicima klinika i kolegijuma UKC RS ona je juče dobila ponudu da se zaposli na UKC  na jednoj od 7 klinika gdje u oviom trenutku postoji potreba za ljekarima. Čekamo je sa zadovoljstvom, imaće ovdje radno mjesto i istovremeno mogućnost edukacije i biti dio tima ovih naših mladih ljudi“.

Podsjetimo, Regoda je diplomirala prošlog septembra sa prosjekom 9,8, a izašla je u javnost, jer je čekala posao koji joj je, istakla je, obećan na UKC Republike Srpske prilikom svečane dodjele diploma.

Izvor: 6yka.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter