Velika podrška Đokoviću iz Zagreba

Velika podrška Đokoviću iz Zagreba

Novak Đoković je prošao kroz “sito i rešeto” otkako je otkazan turnir u Zadru zbog korona virusa, bilo je i jezivih grafita, ali se sve glasnije čuje i podrška. Sada i u centru glavnog grada Hrvatske.

Naime, kako javlja “Jutarnji list”, mladi koji se već neko vrijeme spontano okupljaju ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog pozorišta su na zgradu HNK okačili transparent na kome piše ‘Imamo pravo disati. Stop korona teroru. Podrška Novaku iz Hrvatske’, prenio je Blicsport.

HNK je, inače, postao mjesto okupljanja poslije nedavnog zemljotresa, kada su zatvoreni prostori već bili opasni zbog pandemije, a klubovi zatvoreni. Hrvati već nedjeljama raspravljaju da li se radi o “razularenom koronapartiju” nakon kojeg jedan od najljepših zagrebačkih trgova ostaje u smeću, ili je ipak u pitanju spontano i mirno okupljanje mladih koji vraćaju život u središte grada.

Više od hiljadu mladih se subotom i nedjeljom, bez incidenata, zabavlja na livadama oko teatra, donose svoje piće, puštaju muziku, pjevaju i plešu.

Sada su otišli i korak dalje. Ovim transparentom su izrazili podršku Novaku Đokoviću, direktoru teniskog turnira u Zadru na kome je došlo do širenja korona virusa, a gdje se i sam Nole inficirao, a u međuvremenu se, sa suprugom Jelenom, od toga oporavio.

Izvor: srpskainfo.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks