Veleizdaja Miće Mićića - Tomica Stojanović oštro o bivšem stranačkom kolegi

Veleizdaja Miće Mićića - Tomica Stojanović oštro o bivšem stranačkom kolegi

Predajom vlasti stranci koja je uvijek bila izborni gubitnik u Bijeljini Mićo Mićić je načinio veleizdaju prema građanima Bijeljine, rekao je danas poslanik SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Tomica Stojanović.

On kaže da je jučerašnja predaja ključnih pozicija u gradu SNSD završni čin Mićićevog izdajničkog plana i njegove prodaje toj stranci.

-Činjenica da je Mićić čak i ljude iz svoje novoformirane stranke smijenio, kako bi na njihovo mjesto postavio one iz SNSD, je potvrda njegove bezuslovne kapitulacije pred tom strankom. Sada je već potpuno jasno da će, isto tako kao što je izdao SDS, Mićić izdati i ljude koji su krenuli za njim – navodi Stojanović. On kaže da je, ipak, najveću izdaju Mićić načinio prema stanovnicima Bijeljine.

-Od kako je uveden višestranački sistem prije trideset godina SNSD je uvijek bio izborni gubitnik u našem gradu. Odlukom jednog čovjeka izvrgnuti su ruglu, ne samo ljudi koji su izašli na poslednje lokalne izbore, nego i svi oni koji su u Bijeljini glasali u poslednjih trideset godina – istakao je Stojanović.

On dodaje da je narod Semberije uvjek bio nepokolebljiv i nesalomiv i da nema tog pojedinca koji to može promijeniti.

-Dodik Bijeljinu nije osvojio, nego prevario, a Mićo je izdao. Narod će tu izdaju kazniti – navodi se Stojanovićeva izjava u saopštenju iz SDS.

Izvor: srpskainfo.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks