Užas na Vaskrs! Zagrlio suprugu, uzeo bombu i rekao -Nosićeš me na duši- Tašta otkrila detalje užasa (Foto)

Užas na Vaskrs! Zagrlio suprugu, uzeo bombu i rekao -Nosićeš me na duši- Tašta otkrila detalje užasa (Foto)

Marko R. (36) iz Novih Banovaca u Staroj Pazovi , izvršio je samoubistvo juče, prvog dana Vaskrsa. On je zagrlio ženu, a zatim uzeo bombu, izašao u dvorište i aktivirao je.

Tragedija se dogodila sinoć oko 21 čas, a prijavila je njegova nevenčana supruga.

– Nesrećna žena je ispričala da su se ona i Marko nešto sporječkali, ali da ništa nije ukazivalo da će uraditi ovako nešto. U jednom trenuku je zagrlio i navodno rekao da je posljednji put grli. Potom je izašao iz kuće, a ubrzo potom odjeknula je eksplozija – rekao je izvor upoznat sa slučajem, piše Informer.

On je dodao da je žena izašla iz kuće i zatekla užas u dvorištu. Odmah je zvala Hitnu pomoć i policiju.

– Zatekla je unakaženo tijelo u dvorištu. Raznijetu ruku i brojne druge povrede – objasnio je sagovornik i dodao da je žena takođe ispričala da je Marko imao i ranije suicidne misli i da je često pričao da će se ubiti, ali da nije vjerovala da je zaista u stanju da tako nešto uradi.

Policija je obavila uviđaj za sada nije poznato odakle čovjeku bomba.

Izvor: srpskainfo.com

“NOSIĆEŠ ME NA DUŠI" Tašta otkrila detalje užasa: Držao je bombu u ruci, rekla mu je da se ne blesavi, djeca su plakala, a onda se čuo prasak

Foto: O.Bunić/RAS Srbija

Rekao joj je "Nosičeš me na duši", u ruci je imao bombu, ona je vidjela i rekla da se ne blesavi, djeca su tad počela da plaču, krenula je prema njima da ih smiri, a on je izašao i ispred vrata aktivirao bombu, odbacila ga je nekoliko metara.

Ovim riječima za Blic Višnja, tašta Marka Radojičića, koji je juče izvršio samoubistvo u dvorištu njene kuće u kojoj je živio sa suprugom, opisuje stravične scene koje su se sinoć oko 22 časa odigrale u ulici Vuka Karadžića u Novom Banovcima.

Tragediji je prethodila rasprava među supružnicima, kojoj su prisustvovali i njena djeca iz prvog braka.

– Pretpostavljam da je bombu pronašao u garaži, jer je to ostalo od mog supruga on je sa ratišta donio. Kada je preminuo sve smo pretražili da bismo pobacali ako ima i nismo našli, a kako je i gdje on našao… – navodi Višnja:

– Podžapali su se, zagrlio je i rekao da će ga nositi na duši. Ona je vidjela da u ruci ima bombu i rekla ‘To je stara bomba, Radiša je donio još sa ratišta, nemoj da se blesaviš’, i krenula je na sprat da vidi djecu jer su se uznemirila i počela da plaču.

Nakon toga se čuo prasak, navodi Višnja.

– Ispred vrata je aktivirao, to je odmah puklo, odbacilo ga je nekoliko metara – drhtavim glasom priča ona:

–  Raznijelo mu je ruku, imao je rane od gelera po licu, krv je bila svuda.

Kako kaže, njena kćerka je odmah izletjela, a za njom su izašla i djeca i vidjela prizor od kog ne mogu da se oporave.

– Disao je, nije mogao da priča, Branka, moja kćerka, mu je podigla glavu i ponavljala mu je “Marko, diši, Marko, diši” – priča Višnja i dodaje da je poživio 10 minuta.

– Tu je izdahnuo. Mi smo pozvali Hitnu, ali nismo mogli da ih dobijemo, pet patrola policije je stiglo prije Hitne, kada su došli, sve je bilo gotovo – ispričala je ona, piše Blic.

Foto naslovna: Nenad Mihajlović/RAS Srbija
Izvor: blic.rs/srpskainfo.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter