Uređaji koji održavaju mini konzole u životu: Kompanija -Sega- predstavila dva nova mala uređaja (Video)


Uređaji koji održavaju mini konzole u životu: Kompanija -Sega- predstavila dva nova mala uređaja (Video)

Kompanija je predstavila dva nova mala uređaja – Astro Mini Siti V i Sega Dženesis Mini 2, koji dokazuju da još uvek ima mjesta za mini klasične gejming uređaje.

Prvo, tu je Dženesis Mini 2, koji predstavlja direktnog nasljednika odlične Dženesis Mini konzole iz 2019. godine. Ovoga puta, konzola je zasnovana na redizajniranom Dženesisu druge generacije, sa nešto skladnijim dizajnom i stiže u pakovanju sa gejmpedom sa šest tastera.

Kao i kad je u pitanju original, radi se o jednostavnom uređaju: konektujete HDMI kabl, upalite i konzola je spremna za igranje. Nije potrebna konekcija na internet, a postoji mali broj podešavanja s kojima morate da se borite.

 

Uz konzolu stiže veliki broj igara (lista dostupna u pratećem videu), među kojima su i Sonic the Hedgehog, Streets of Rage, i drugi klasici poput Comix Zone i Virtua Fighter 2.

Potom, imamo i Astro City Mini V konzolu, koja stiže kao naslednik prošlogodišnjeg Astro City Mini modela. Razlika između dva uređaja je u tome što nova konzola ima ugrađen 4,6-inčni LCD ekran, koji je postavljen vertikalno.

Astro Siti Mini V je konzola dizajnirana za specifičnu grupu korisnika – one koji vole “shmups” (shoot ‘em ups) igre u različitim stilovima i tonovima.

Armed Police Batrider, Kingdom Grand Prix, Cosmo Police Galivan, Wrestling War i slične igre vas čekaju u kolekciji za ovu konzolu, prenosi b92.

Foto naslovna: Youtube/Screenshot
Video: PDubs Arcade Loft/youtube.com
Izvor: srpskainfo.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter