Umjesto na Islam prešla na drugog dečka - Drama u stanu pjevačice - Haris Berković davio Radu Manojlović

Umjesto na Islam prešla na drugog dečka - Drama u stanu pjevačice - Haris Berković davio Radu Manojlović

Kada je Haris Berković iz medija saznao da Rada Manojlović ima novog dečka i da se s njim redovno sastaje u njenom stanu koji je do juče bio njihovo ljubavno gnijezdo, pao mu je mrak na oči.

Odmah je sjeo u kola i odvezao se do pjevačice.

– Kao lud joj je lupao na vrata, a kad mu je otvorila, uhvatio je za gušu s namjerom da je udavi – priča Radina komšinica, prenosi Avaz.


Izvor: Avaz


Vezani tekst: 

Rada Manojović prešla na islam: Haris Berković -Vjenčanje će biti šerijatsko-!!!
  

Rada Manojlović zbog Harisa Berkovića prelazi na Islam?!Jedna od najpopularnijih srbijanskih pjevačica Rada Manojlović izjavila je kako je oduvjek htjela preci na Islam .Manojlović je već u dugoj vezi  sa Bosancem Harisom Berkovićem, a uskoro bi moglo doći i do vjenčanja. Harisovi roditelji oduševljeni tom odlukom …

Jedna od najpopularnijih srbijanskih pjevačica Rada Manojlović u vezi je sa Bosancem Harisom Berkovićem, a uskoro bi moglo doći i do vjenčanja.

Radine posljednje izjave za medije žestoko su uzburkale javnost. Naime, sve se više spominje mogućnost da će pjevačica promijeniti vjeru i preći na Islam.

Manojlović je novinarima otkrila da li bi zbog svog dragog promijenila vjeru i da li će biti crkvenog vjenčanja.

– Nas dvoje smo razgovarali na tu temu. On je svestran, ozbiljan i veoma inteligentan mladić, koji je svjestan svega. I njegovi roditelji su mladi. Nas dvoje se poštujemo međusobno, kao i naše vjere. Kod nas se sve slavi – kazala je Rada i tako ostavila mogućnost da će do promjene vjere prije formalnog vjenčanja zaista doći.


Izvor: magazini