Ujedinjena Srpska se lagano raspada: Povlače se najvažniji funkcioneri, evo šta se događa

Ujedinjena Srpska se lagano raspada: Povlače se najvažniji funkcioneri, evo šta se događa

Slavko Dunjić podnio ostavku, na čelu Ujedinjene Srpske u Gradišci Siniša Adžić. Višegodišnji predsjednik i utemeljitelj Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Gradišci Slavko Dunjić, ostavkom koju je podnio na ovu funkciju, ustupio je mjesto mlađim stranačkim kadrovima.

Za novog predsjednika Ujedinjene Srpske u Gradiški, Skupština je izabrala Sinišu Adžića, a za zamjenike predsjednika Bojana Macuru iz Vrbaške i Dragana Popovića iz Nove Topole.

– Ujedinjena Srpska u Gradišci, gdje ima važnu ulogu u lokalnoj vlasti i ovoj sredini, zadržaće dosadašnji stranački pravac jer je on veoma uspješan. Borićemo se da našoj partiji obezbijedimo politički kontinuitet, što ni malo neće biti lako niti jednostavno, jer imamo odgovornost prema brojnom članstvu i drugim građanima – izjavio je Siniša Adžić za Srpskainfo, zahvalivši Dunjiću za bitnu ulogu u trasiranju politike Ujedinjene Srpske na lokalnom i republičkom nivou.

Povjerenje u nove, mlade kadrove ali i zahvalnost Dunjiću za nemjerljiv dopinos u stasavanju partije i njenoj ulozi u Gradiški iskazao je Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske. Slavko Dunjić je, naveo da je otišao u zasluženu političku penziju.

– Ponosan sam i zahvalan ovim divnim ljudima, koji će, uvjeren sam, nastaviti uspješan politički rad, na dobrobit našeg grada i naših sugrađana – napisao je Dunjić u poruci koju je, poslije ove sjednice objavio na društvenim mrežama.

Izvor: slobodna-bosna.ba/banjaluka.net

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter