Uhapšen jedan od osumnjičenih za svirepo ubistvo porodice Đokić, u pitanju je bliski rođak? (Video)

Uhapšen jedan od osumnjičenih za svirepo ubistvo porodice Đokić, u pitanju je bliski rođak? (Video)

Priveden je osumničeni za ubistvo porodice Đokić, potvrdio je ministar Vulin. "Zahvaljujući upornom i samopregornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odeljenja, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspeli smo da dođemo do jednog lica za koga osnovano sumnjamo da je učestvovao u monstruoznom ubistvu porodice Đokić", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je zajedno sa pomoćnikom direktora policije i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem, u Nišu razgovarao sa pripadnicima policije koji rade na rasvjetljavanju ubistva porodice Đokić.

Ministar Vulin je naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo.

Pripadnici MUP-a nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju svih okolnosti krivičnog djela.

Mediji prenose, bez navođenja izvora informacija, da je privedeni rođak porodice Đokić.

Navodno, priveden je bliski rođak, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića, G.DŽ.

Ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se cijelog života, nikada nisu imali međusobnih problema.

On je živio u blizini ubijene porodice.

Navodno, riječ je o bivšem vatrogascu u penziji. Često je prao Goranova kola, pošto on nije imao povjerenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu.

 

Foto naslovna: MUP Srbije
Video: MUP Republike Srbije/youtube.com
Izvor: b92.net/Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter