Udvostručen broj djevojaka koje su prijavile Miku Aleksića: U optužnici čak deset žrtava

Udvostručen broj djevojaka koje su prijavile Miku Aleksića: U optužnici čak deset žrtava

Pored 10 djevojaka koje su u krivičnoj prijavi označene kao žrtve Aleksićevog seksualnog zlostavljanja, u Tužilaštvu će u svojstvu svjedoka biti saslušano još najmanje šest devojaka

Istraga protiv samozvanog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića vodi se u slučaju deset žrtava, umjesto inicijalnih pet koliko ga je prijavilo.

Iako je Miku Aleksića u prvom trenutku policiji prijavilo pet žrtava koje su ga optužile da ih je seksualno zlostavljao, nakon javnog poziva policije da se jave djevojke koje imaju saznanja o njegovim zlodjelima ili su i same žrtve, javilo se još pet žrtava i policija i tužilaštvo su i u tim slučajevima pokrenuli istragu, piše „Blic“.

„Djevojke su se javljale i policija je od njih uzimala iskaz u vidu službene bilješke. Nakon što su opisivale kroz šta su prolazile na časovima glume, na osnovu opisa seksualnog zlostavljanja konsultovan je postupajući tužilac. Žrtve koje su seksualno zlostavljane prije nekoliko godina saslušane su u svojstvu svjedoka, jer je zbog protoka vremena utvrđeno da je u njihovim slučajevima stupila zastarjelost„, kaže izvor lista dobro upoznat sa slučajem.

Pored 10 djevojaka koje su u krivičnoj prijavi označene kao žrtve Aleksićevog seksualnog zlostavljanja, u Tužilaštvu će u svojstvu svjedoka biti saslušano još najmanje šest devojaka.

Izvor: blic

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter