Udaje se Dragana Mićalović, izabranik biznismen Stevan

Udaje se Dragana Mićalović, izabranik biznismen Stevan

Srpskoj glumici Dragani Mićalović odlično ide, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu pošto priprema vjenčanje sa Stevanom Purićem, pišu srpski mediji. Kurir piše da će se Mićalovićeva, koju posljednjih mjeseci publika gleda u seriji "Igra sudbine" i njen izabranik, biznismen Stevan Purić vjenčati naredne godine, a plan je da se ceremonija održi na proleće.

Sve to još na klimavim nogama zbog trenutne situacije sa virusom korona, ali, ukoliko do tada rizici budu manji i budu dozvoljenja okupljanja više ljudi, organizovaće veliku proslavu za porodicu, kolege i prijatelje.

Izvor Kurira blizak Dragani otkriva da mladi par planira da najprije obavi crkveno jvenčanje na kome će prisustvovati samo porodica, a poslije bi oragnizovali i gala slavlje u nekom restoranu na otvorenom, gdje bi obavili i građansko vjenčanje.

Dragana i Stevan su vezu otpočeli u ljeto prošle godine, kada ih je upoznao zajednički prijatelj. Nijedno od njih nije pretpostavilo da će se slučajni susret pretvoriti u ljubav, ali ih je sudbina uvjerila u drugačije. Ljubav je odmah planula, a par je prije skoro godinu dana otpočeo i zajednički život.

Izvor: kurir.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks