U SNSD i dalje omerta, niko ne odgovara na pitanje -Odkud Dodik i Ćosić sa Acom Makedoncem na otvaranju Dečanske-?

U SNSD i dalje omerta, niko ne odgovara na pitanje -Odkud Dodik i Ćosić sa Acom Makedoncem na otvaranju Dečanske-?

Već duže vremena u vladajućem SNSD-u vlada prava OMERTA, mafijaški zakon ćutanja. Niko ne smije da progovori o bilo čemu, jer su špijuni na sve strane a šef je spreman da svakom politički otkine glavu i skloni ga sa funkcije ukoliko nije lojalan i odan Partiji.

Omerta vlada i u vrhu SNSD-a, i niko ne odgovara na pitanje koje od nove godine i pucnjave u novogodišnjoj noći u Istočnom Sarajevu interesuje javnost – odakle Milorad Dodik i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić u društvu Aleksandra Mičića zvanog Aco Makedonac koji je prije nekoliko dana pucao i ranio izvjesnog Gorana Sikimu?

Postavio sam i poslao pitanje portparolu SNSD-a, drugu Raši Kovačević, ali ni on nije odgovorio odakle Ćosić i Dodik sa Acom Makedoncom na svečanosti tokom otvaranja Dečanske ulice, i da li je tačno da je on važan funkcioner i finansijer SNSD-a u Istočnom Sarajevu?

Neposredno uoči nove godine Dodik je u emisiji Telering kod Mate Bitange Đakovića izjavio da ima saznanja kako tobože kriminalne strukture finansiraju SDS i opoziciju, uplaćuju milione maraka, ne odgovarajući kako je to moguće ako je Lukač njegov ministar i zašto nisu kaznili navodno pranje novca. Ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svako pokaže svoj trag!

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter