U KPZ -Tunjice- pretučen bloger i odlikovani inspektor MUP Borislav Radovanović, porodica strahuje za njegov život


U KPZ -Tunjice- pretučen bloger i odlikovani inspektor MUP Borislav Radovanović, porodica strahuje za njegov život

Više puta odlikovani i nagrađivani inspektor MUP RS koji je iz te institucije "sklonjen" kada su počeli da "duvaju novi vjetrovi" te da tu instituciju u potpunosti preuzima mafija i ako prilično narušenog zdravlja sproveden je juče u KPZ "Tunjice". Radovanović je prekršajno kažnjen sa 500 KM za nešto za što nije kriv a nema novca da plati kaznu. Prvog dana po dolasku na izdržavanje 10-to dnevne kazne Radovanović je pretučen. U međuvremenu je porodica pronašla način da dođe do 500 KM i platila je kaznu ali je veliko pitanje kada će se krimalizovane institucije "smilovati" da Radovanovića puste na slobodu.  

Porodica se oglasila i na Borinom blogu: "Uplaćena je uplatnica u iznosu od 500 KM za prekršaj. Očekujemo da puste Borislava kako bi dobio adekvatnu ljekarsku pomoć jer je pretučen na KPZ Tunjice. Strahujemo za njegov život!"

Izvor: Infomedia Balkan

BLOGER BORISLAV RADOVANOVIĆ SPROVEDEN U KPZ TUNJICE!

Otac, suprug i sin Borislav Radovanović je upravo pred očima svoje porodice sproveden u zatvor na Tunjice. Po njega su došli trojica sudskih policajaca sa nalogom za sprovođenje, ali i uplatnicom!

Ponudili su opciju da uplatimo novčani iznos od 500 KM, koliko glasi famozni prekršaj koji nije ni počinio! Rekli smo da nismo u stanju uplatiti dati iznos, na šta su oni odgovorili da ga moraju sprovesti. Borislav se nije odupirao prilikom hapšenja i odvođenja u maricu.

Odveden je u veoma teško bolesnom stanju, te mi kao porodica duboko brinemo za njegovo zdravlje ali i bezbjednost, odnosno opravdano vjerujemo da je i životno ugrožen. Sjetite se samo tog dana kada je morao izvršiti samopovređivanje da bi izvukao živu glavu. A sve samo zato što je otišao na posao, jer nije imao nikakvih primanja koje su mu nezakonito oduzeli. 

Borislav nije kriv, čemu svjedoči i video dokaz koji je objavljen još prije. Sramota treba da bude svih, a najviše jer sprovodite u zatvor čovjeka koji je svojevremeno bio najbolji inspektor ove zemlje, a i danas. Sve ovo se dešava jer nije htio zažmiriti na mnoga ubistva mladih osoba i brojna druga teška krivična djela, a koja su bila povezana sa kriminalizovanim policijskim šefovima. 

Mi kao porodica se pitamo dokle će trajati ovaj teror nad našim Borislavom i nama kao njegovom porodicom? Samo možemo poručiti da Republika Srpska treba da se stidi svega ovoga i molimo Boga da nam bude živ i zdrav, jer smo svjesni na šta su sve spremni kriminalci!

PORODICA BORISLAVA RADOVANOVIĆA

Foto naslovna: Blog Borislav Radovanović
Izvor: radovanovicborislav.blogspot.com 

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter