TV duel Nedeljka Eleka i Nebojše Vukanovića na Herceg TV: O Alumini i sveopštem kriminalu (Foto/Video)


TV duel Nedeljka Eleka i Nebojše Vukanovića na Herceg TV: O Alumini i sveopštem kriminalu (Foto/Video)

Elek i režim potučeni do nogu u duelu u gostima, na Herceg televiziji. Sinoć sam prvi put, posle 7 godina od kako je došla pod kontrolu Luke Petrović, gostovao na trebinjskoj Herceg televiziji i imao duel sa Nedeljkom Elekom, koji je pokušavao da se ponaša kao neki učitelj i mene propitivati, postavljati glupa pitanja, ali je dobio što je tražio.

Nisam želio da se upecam na njegove provokacije, ali sam ga uništio činjenicama, ogolio način na koji funkcioniše mafijaški sistem, a vjerujem da će ovaj duel ostati zapamćem po njegovoj izjavi da u Republici Srpskoj nema sirotinje, već ljudi koji bolje i lošije žive. Sit gladnom ne vjeruje, a licemjer bi mogao prevazići anegdotu sa Marijom Antoanetom i frazom ako nemate hljeba jedite kolače.

Elek je pokušao da me navuče na trik pitanje da i Alumina prerađuje glinicu kao nekada, dok Fabrika glinice Birač nije otišla, jer ona sada ima drugu paletu proizvoda i nove tehnologije, te ustvrdio kako sam američki čovjek jer sam pitao Vladu zašto Aluminu daje Batagonu a ignoriše i ne odgovara na ponudu i američkog Aluhema, ali proveo se kao bos po trnju.

Pogledajte snimak zanimljivog duela u gostima, a javno sam pozvao Luku Petrovića ili nekog drugog, ako smije, da izađe na megdan…

 

Video: Herceg RTVDJI
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter