Trivić i koalicioni partneri predali žalbu na falsifikovanu odluku CIK-a da proglasi Dodika za predsjednika RS

Trivić i koalicioni partneri predali žalbu na falsifikovanu odluku CIK-a da proglasi Dodika za predsjednika RS

Trivićeva i koalicioni partneri predali žalbu na faslifikovanu odluku CIK-a da proglasi Milorada Dodika, prevaranta i kradljivca izbora, za predsjednika RS

Jelena Trivić i koalicioni partneri Opozicije, SDS, PDP i Lista za pravdu i red, predali su u subotu žalbu CIK na njihovu falsifikovanu, kriminalnu odluku da kradljivca izbora Milorada Dodika proglase za predsjednika RS.

Tom prilikom pred CIK-om se skupilo oko 150 građana, a Nebojša Vukanović, predsjednik Liste za pravdu i red najavio je uskoro demonstracije pred CIK-om.

Suad Arnautović, predsjednik CIK-a BiH, u petak veče je u emisiji Face TV priznao da je bilo krađe izbora, jer je rekao da je Dodik proglašen za predsjedenika RS kada je imao 16.000 glasova prednosti.

To je bilo nakon djelimičnog drugog prebrojavanja glasova, od čega je CIK odustao, jer je Dodik podplatio dio članova tog tijela, kako ne bi utvrdili da je izbore izgubio.

Prije početka drugog prebrojavanja, Dodikova ukradena prednost iznosila je 29.000.

Nema dileme da pomenutih 13.000 glasova razlike, za koliko je umanjena njegova navodna prednost, svjedoče o enormnoj monstruoznoj masovnoj pljački izbora. Dodika u kriminalnim poslovima potplaćivanja podržava visoki predstavnik protiv BiH Kristijan Šmit.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter