Trebamo jaču i ekonomski stabilniju Republiku!

Trebamo jaču i ekonomski stabilniju Republiku!

Dan Republike je i pored brojnih pokušaja i nasrtaja da se on ospori - neupitan, kao i sama Republika - izjavio je danas predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović čestitajući Dan Republike Srpske 9. januar. 

„Republici Srpskoj želim prije svega sretan veliki praznik. Ovo je trenutak prisjećanja na one koji su bili hrabri i istrajni, koji su dali živote i omogućili da postoji Republika Srpska. Sjećanja na one bolje i veće od nas, koji su od nemogućeg stvorili moguće i zavjetovali  nas da čuvamo i razvijamo našu Republiku“ – kazao je Šarović.

On je istakao da baš zbog toga,  svakog 9. januara trebamo da se usmjerimo na istinsku snagu, potencijale i budućnost  Republike Srpske, nasuprot i uprkos aktuelnom lošem stanju i besperspektivnosti u koju je sada dovedena. 

„Trebamo jaču i ekonomski stabilniju  Republiku srećnih ljudi, poželjnu  za život svakog čovjeka i svake porodice. Trebamo ponosnu Republiku Srpsku  kakva je i stvorena prije 30 godina“ – zaključio je Šarović, saopšteno je iz SDS.

Izvor: rtvbn