To je ta neraskidiva veza! Relja o svom pojavljivanju u NBA-u

To je ta neraskidiva veza! Relja o svom pojavljivanju u NBA-u

U najpopularnijem košarkaškom takmičenju na svetu u kom učestvuje nekolicina srpskih igrača, često se mogu čuti domaće, srpske pesme. Jedan od omiljenih pevača naših košarkaša "preko" je upravo i Relja, koji je za IDJTV i komentarisao ove, sve češće momente puštanja njegovih pesama na ovom takmičenju.

Ovaj put je atmosferu sa zagrevanja pred početak utakmice podelila Milica Marjanović, žena našeg košarkaškog reprezentativca, centra Bobija Marjanovića, koji igra za Dalas maverikse. 

Dok su se igrači zagrevali pred utakmicu, u hali se orio duet Raste i Relje ,,Genge", a Relja je za naš portal otkrio kako se oseća jer se njegove pesme slušaju i na drugoj strani sveta, tokom najprestižnijeg košarkaškog takmičenja. 

- Imponuje mi, srećan sam. Svi ljudi znaju da ja mnogo volim košarku. Košarka mi je jedna od tri najveće ljubavi. Nisam imao dovoljno dara da se bavim tim, ali mnogo volim Partizan i mnogo volim da gledam košarku sa tim ljudima koji šeruju moju muziku, da li je to Bogdan, Nedović ili neko drugi. To su mi sve drugari i nekako su u svetu uvek hip-hop i košarka išli zajedno. To je ta neraskidiva veza - rekao je Relja. 

Ovo nije prvi put da se slušaju naše, domaće pesme pri zagrevanjima na NBA utakmicama, a iz priloženog se jasno može uočiti da se našim košarkašima i više nego nedostaje kuća, te je muzika jedan od načina da ublaže nostalgiju. 

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter