Nebojša Vukanović - Tito i Luka, raskoš vlasti nekad i sad (Foto/Video)


Nebojša Vukanović - Tito i Luka, raskoš vlasti nekad i sad (Foto/Video)

Ako je suditi po raskoši i luksuzu, vilama i hacijendama, iako maršal i doživotni predsjednik velike Jugoslavije, Tito nije bio ni do koljena sadašnjim političarima i vlastrodršcima, i moglo bi se reći da je on bio kaplar a Luka, Dodik i ostali su lažni generali i maršali bez ijedne bitke i dana rata. Sve Titove vile, automobili i predmeti koje je koristio ostali su državi nakon njegove smrti, prvo SFRJ a potom i provizorijumu i kolonijama pod kontrolom stranaca nastalim njenim raspadom, koje su raskrčmili tajkuni otimajići se za njegovu ostavštinu, dok sve današnje vile i hacijende političara su u njihovom i vlasništvu njihovih porodica, povezanih lica..

Foto: Titova vila/Lastva-Trebinje/trebinjelive.info

Pogledajte Titovu vilu u Lastvi kod Trebinja i uporedite je sa vilama, hacijendama, raskoši i luksuzu političara koji danas pokoravaju balkanske narode.

VIDEO:

 

Hacijenda trećepozivca Luke Petrovića u zabiti Trebinjskih brda je najbolji primjer, a tek je za razmišljanje narodu kako izgleda kompleks i hacijenda Dodika u Bakincima i šta imaju oni na vrhu sistema… Nek narod razmisli ko je bio Tito a ko su današnji mediokriteti i marionete, kako živi lažna elita i šta je uzrok njihovog siromaštva..

VIDEO:

 

Autor: Nebojša Vukanović
Foto naslovna: trebinjelive.info
Video: nebojsavukanovic.info/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info/tito-i-luka-raskos-vlasti-nekad-i-sad/

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks