Tanja Savić sinovima kupila stan u Smederevu


Tanja Savić sinovima kupila stan u Smederevu

Tanja Savić uskoro će moći da dovede svoje sinove Maksima i Đorđa da žive s njom u Srbiji, zahvaljujući presudi australijskog suda, po kojoj im je ona od sada staratelj, a već je pripremila kutak u kom će živeti s naslednicima.

U pitanju je luksuzni stan koji je pevačica nedavno kupila u Smederevu. Tanja je rodom iz Radinaca, mesta koje je nadomak ovog grada, pa je želela da se nastani u blizini svojih roditelja.

Dok je bila u braku sa Dušanom Jovančevićem, poslednjih godina živeli su kao podstanari u Beogradu, ali izgleda da Savićevoj više prija mirnija i manja sredina. "Paparaco lov" pratio je pevačicu prethodnih dana i tako su otkrili gde se nalazi stambena zgrada u Smederevu u kojoj je ona kupila nekretninu. Prema njihovim saznanjima, reč je o velikom stanu, u kom će Tanjini sinovi imati odvojene sobe i koji je već opremljen.

Podsetimo, pevačica je pre dva dana objavila na Instagramu fotografije sinova, uz opis da su napokon uslišene njene molitve da konačno bude s decom. Mi smo je pozvali i pitali da li to znači da je dobila starateljstvo, a njen odgovor je bio potvrdan. - Tako je, sudskim putem je presuđeno da deca pripadaju meni i treba da odem po njih da ih dovedem u Srbiju. Veoma sam srećna i želim da zahvalim svima vama na podršci - kazala je ushićena Tanja.

Foto naslovna: Printscreen

Izvor: kurir.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter