Tanja Savić i Draško Stanivuković uslikani zajedno, ne skidaju osmjeh s lica: Evo gdje su i šta rade (Foto/Video)


Tanja Savić i Draško Stanivuković uslikani zajedno, ne skidaju osmjeh s lica: Evo gdje su i šta rade (Foto/Video)

Pjevačica i političar, sudeći po fotografijama, uživaju u zajedničkom društvu. Mjesecima unazad nagađa se o odnosu popularne pjevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, a oboje su bili tajanstveni po tom pitanju.

Međutim, Tanja i Draško uslikani su zajedno u jednom restoranu.

Pjevačica i gradonačelnik Banjaluke sjedeli su jedno do drugog, ali nisu bili sami. Društvo su im pravili prijatelji i poznanici, sa kojima su izašli na večeru.

Njih dvoje su pozirali sa njima, a tom prilikom nisu skidali širok osmjeh sa lica. Uživali su u obroku, ali i u razgovoru, a oboje su bili u opuštenim odjevnim kombinacijama.

Tanjine i Draškove zajedničke fotografije iz restorana podgrijale su glasine o navodnoj vezi pjevačice i političara, međutim, kako njih dvoje odbijaju da konkretno govore na ovu temu, pojedini smatraju da su zaista u ljubavnoj romansi, dok neki misle da se samo druže.

Podsjetimo, voditeljka Jovana Jeremić nedavno je javno iznela da su Tanja i Draško u navodnoj vezi, nakon toga Tanja je za Telegraf.rs na pitanje da li je sa Draškom u vezi rekla:

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to - rekla je Tanja tada za Telegraf Jetset.

- Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smijeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smijeh) - rekla nam je Savićeva tada.

 

Piše: Dragana Janković
Foto naslovna: Ata Images/Nikola Tomić
Video: IDJVideos.TV/Official Video/youtube.com
Izvor: telegraf.rs/Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter