Tajne porodice Marjanović: Narod misli da smo mi sekta, da smo Crna ruža, da ja hipnotišem ljude! (Foto)


Tajne porodice Marjanović: Narod misli da smo mi sekta, da smo Crna ruža, da ja hipnotišem ljude! (Foto)

Ubistvo Jelene Marjanović 2016. godine izazvalo je veliku pažnju javnosti i medija u Srbiji, a nijedna naredna tragedija nije zasenila svirepo ubistvo u borčanskom naselju Crvenka. Policija je iz dana u dan zvanično i nezvanično iznosila detalje istrage, a najveća sumnja pala je na Jeleninog supruga Zorana Marjanovića.

Takođe, razne vesti su kružile o članovima njegove porodice, a evo šta je jednom prilikom izjavio njegov otac, Vladimir Marjanović. - Narod misli da smo mi sekta, da smo Crna ruža, da ja hipnotišem ljude... Krstili smo 30 ljudi, kakva sekta, kakve gluposti. Izmišljeno je i da nam je kuća očišćena varikinom. Pa, zamislite samo da 100 kvadrata čistite varikinom. Ali, bilo je povoljno u tom trenutku tako pričati o nama. Nekome je odgovaralo. Mi nismo ni po čemu čudni. Živimo odvojeno. Zoran komponuje. Oni žive svoj život, mi stariji svoj.

KO JE BIO VLADIMIR MARJANOVIĆ? Plašio se da ih sve ne pohapse, sumnjalo se da je mrtvu snaju bacio u kanal, sina drogirao

Foto: kurir.rs/Vladimir Marjanović

Vladimir Marjanović preminuo je danas nakon srčanog udara

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, mogao je biti jedan od osumničenih.

Podsetimo, kako je Alo! ranije pisao sumnjalo se da njegov zadatak  bio da se „otarasi” tela, a to svakako nije mogao da učini jedan čovek. 

- On je verovatno imao ulogu „čistača” u slučaju „Marjanović“. Postoji mogućnost da Vladimir nije ni video ko je ubio Jelenu, ali da je učestvovao u skidanju tragova i bacanju tela. Ako se podsetimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla jedna osoba - objašnjava sagovornik.

Ono što su inspektori pokušali da izvuku od Vladimira jeste zbog čega se trudio da ima solidnu komunikaciju sa medijima, u kojima je pričao sve najlepše o svojoj ubijenoj snaji, uvek provlačeći tezu da porodica, a pre svega Zoran, „mnogo trpi i pati”.

Podsećanja radi, tokom jučerašnjeg dana su isplivale informacije o svedočenju veštaka koji su radili analizu blata koje je nađeno na nogavicama Marjanovićevih pantalona.

Na suđenju muzičkom producentu Zoranu Marjanoviću, optuženom da je aprila 2016. godine ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), svedočiće veštaci koji su radili analizu blata koje je nađeno na nogavicama Marjanovićevih pantalona, a koje odgovara zemlji na mestu ubistva.

Marjanovićeva odbrana, koju čine četvorica poznatih advokata, uz stručne savetnike oblasti, na pretresima zakazanim za početak novembra dobiće priliku da veštacima koji su analizirali tragove postavljaju pitanja.

- Pretpostavka je da će se držati svog nalaza i mišljenja. Naše je da pitamo kada je uzimano blato, gde je uzimano, kako je uzimano, kakav je sastav blata… – kaže za Objektiv jedan od branilaca, advokat Aleksandar Zarić.

Prema njegovim rečima, od toga šta će reći veštaci koje je, podsetimo, angažovalo Više javno tužilaštvo u Beogradu, zavisi nastavak procesa.

- Videćemo – kratko je rekao Zarić, ne želeći da ulazi u pojedinosti.

UMRO OTAC ZORANA MARJANOVIĆA

Foto: kurir.rs/Vladimir i Zoran Marjanović

Vladimir Marjanović preminuo je danas nakon srčanog udara

Vladimir je 2015. godine imao prvi infarkt i tada mu je urađen stent.

Konstantovano mu je veliko oštećenje srca, zbog čega se otežano kretao i imao povremena gušenja.

TEŠKO SE KRETAO, IMAO GUŠENJA Evo od čega je umro Vladimir Marjanović!

Konstantovano mu je veliko oštećenje srca, zbog čega se otežano kretao i imao povremena gušenja

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, kome se sudi za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, preminuo je danas nakon srčanog udara.

Vladimir je 2015. godine imao prvi infarkt i tada mu je urađen stent.

Konstantovano mu je veliko oštećenje srca, zbog čega se otežano kretao i imao povremena gušenja.

Foto naslovna: pink.rs
Izvor: alo.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter