Tajanstveni incident u nedjelju ranom zorom, koji je probudio komšije policijske stanice Lauš u Banjaluci (Foto)

Tajanstveni incident u nedjelju ranom zorom, koji je probudio komšije policijske stanice Lauš u Banjaluci (Foto)

Buka i galama probudila mještane kod PS Lauš. U nedelju, u ranim jutarnjim satima, oko četiri ujutro, bila je galama i svađa ispred policijske stanice na Laušu, Nisu izostale ni psovke...Zvaničnog saopštenja nema.

Još jedan incident, koji se desio juče rano u Banjaluci, zabilježen je ispred nove stanice policije na Laušu.

U ranim jutarnjim satima, oko četiri ujutro, bila je galama i svađa ispred policijske stanice na Laušu, Nisu izostale ni psovke...

Ovo su nam ispričali mještani, naši čitaoci, koji stanuju u blizini i koje je probudila buka i galama koja se prvo dešavala ispred a potom i u policijskoj stanici.

Foto: banjaluka.com/Sa ceremonije svečanog otvaranja PS Lauš

Kako tvrde, probudila ih je velika buka i galama, koja je dolazila spolja.

"Ja sam iz sna skočila, nisam znala šta se dešava. Čujem buku, galamu i nije mi bilo prijatno. Ustala sam i pogledala kroz prozor šta se dešava vani", tvrdi jedna mještanka Lauša, koja nas je, između ostalih i kontaktirala.

Prema njenim tvrdnjama, ispred nove policijske stanice bilo je dosta uniformiranih policajaca i dvojica u bijelim majicama. Po njenoj procjeni i lica u bijelim majicama su bili policajci.

"Bila je velika svađa zbog nečega. Glasno su razgovarali a čule su se i psovke - J...m te u usta", Ko te doveo? Majmune...", kaže ova mještanka i dodaje da su u trenutku velike galame dva uniformisana lica uhvatila ovog jednog u bijeloj majici i uvukli ga u policijsku stanicu.

Moram priznati da me to što sam vidjela uznemirilo - kaže ona i nastavlja da su nakon toga u zgradu ušli svi i da se otuda dolazili, kako tvrdi, uznemirujući zvuci.

"Čuli su se i povici - Alo, Alo, Šta radiš?...Šta se sve tamo dešavalo ne znam samo je bilo strašno slušati, Ubrzo potom iz stanice je izašao jedan uniformisani policajac sa mladićem u bijeloj majici. koji je govorio "Ubiću ga, ubiću...",tvrdi ta mještanka i dodaje da su nakon izvjesnog vremena iz stanice izašla još dva uniformisana policajca sa drugim mladićem u bijeloj majici, Svi su sjeli u vozilo i odvezli se sa tog mjesta, nakon čega se situacija smirila.

Foto: rtrs.rs

O ovom incidentu ispred i unutar nove policijske stanice na Lušu policija se nije oglašavala.

Da li su u pitanju prepirke između policije i da li o tome uopšte postoji službena zabilješka teško je saznati, na tom području, kako tvrde mještani, postoje i nadzorne kamere. Da li je i šta snimljeno i to nije poznato.

Foto naslovna: srna.rs
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter