Šta je sa smjenom ministra Lukača i ukidanjem Posebnog odjelj. za suzbijanje organiz. i dr. oblika kriminala?

Šta je sa smjenom ministra Lukača i ukidanjem Posebnog odjelj. za suzbijanje organiz. i dr. oblika kriminala?

U Banjaluci je 25.03. održan sastanak stranaka koje čine Režim što razara RS. Sastanak je predvodio Milorad Dodik, koji je nakon toga na presu imao “izliv tužilaca u mozak”. 

Međutim, mnogo važnije od toga je što je na tom sastanku odlučeno da bude smijenjen Dragan Lukač sa pozicije ministra unutrašnjih poslova RS.

Smjenu je predložio Dodik i svakog od koalicionih partnera pitao da li je podržava; Svi su odgovorili da podržavaju, a Dodik je prisutne obavijestio da će Lukača smijeniti u ponedjeljak, 28.03.2022.

Ponedjeljak je prošao, sada je već utorak, a smjene Lukača ni na vidiku. Dodik se plaši iz nekog razloga povući taj potez?!

Tog 25.03. je dogovoreno i ukidanje Posebnog odjeljenja za suzbijanje organizovanog i drugih oblika kriminaliteta, na čemu je insistirao “Crveni Kombi”, ali javnost nije obaviještena da su preduzeti konkretni koraci i u tom pravcu. 

Nedavno sam objavio da se Dodik nalazi u “Tački Preloma ili Tački Sloma”. Nakon svega, mnogo bliži sam tome da je u Tački Sloma, iako se on neće bez borbe predati. Međutim, njegovih vezanih poraza je sve više…

Već je utorak, a Lukač je i dalje ministar: Dodiku sigurno nije dobro, kako li je njegovim koalicionim partnerima?! (nastaviće se)  

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter