Svađa komšija okončana brutalnim ubistvom: Osumnjičeni za zločin u Doboju i dalje na ispitivanju

Svađa komšija okončana brutalnim ubistvom: Osumnjičeni za zločin u Doboju i dalje na ispitivanju

Edin Agić (32) i Biljana Janković (60) koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Jelisija Đukića (70), još uvijek su na ispitivanju u policiji i biće u toku dana predati tužiocu.

Nesrećni starac je brutalno pretučen nasmrt u hodniku zgrade u ulici Svetog Save u Doboju nakon kraće svađe sa pomenutima.

– Iako su prve infomacije govorile da je starac izboden, pregledom tijela je utvrđeno da je on pretučen – rekao je izvor blizak istrazi, piše Glas Srpske.

Zločin se desio juče oko 16.30, a kako se nezvanično saznaje svemu je prethodila žestoka svađa između osumnjičenih i žrtve koji im je komšija.

Dežurni tužilac dobojskog Okružnog tužilaštva kazao je da će tek kada ispita osumnjičene moći da kaže više infomacija o ovom slučaju i da odluči o daljim mjerama.

Iz Policijske uprave Doboj,navodeći inicijale, ranije su potvrdili  da su uhapsili dvije osobe zbog ubistva.

–  Uhapšeni su E.A. i B.J. za koja postoji osnov sumnje da su u Doboju ubili osobu inicijala J.Đ. Navedeno krivično djelo je počinjeno u  hodniku stambene zgrade u ulici Svetog Save u Doboju, a žrtva i počinioci su bili komšije. Uviđaj  kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj vrše policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj – navodi se u saopštenju.

Obdukciju tijela ubijenog biće urađena danas  u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. Više informacija biće poznato nakon istrage.

Izvor: srpskainfo.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter