Supruga premijera Viškovića pozitivna na virus korona

Supruga premijera Viškovića pozitivna na virus korona

Supruga predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića pozitivna je na virus korona, saznaje BN. Premijer je takođe testiran, ali je njegov rezultat negativan na virus korona.

Da je supruga predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića pozitivna na virus korona, otkrila je u razgovoru jedna od ministrica u Vladi Republike Srpske, koja se uz to i požalila riječima:

"Bože dragi zaraziće nas ovaj Višković".

Kako saznajemo, Višković je takođe testiran zbog toga što se smatra rizičnim kontaktom, jer je njegova supruga pozitivna na virus korona. Rezultat tog testa je negativan i Višković nije u samoizolaciji nego obavlja premijerske poslove, zbog čega postoji strah u njegovom kabinetu i u Vladi RS.

Treba podsjetiti da je odmah na početku pandemije virusa korona Vlada Republike Srpske saopštila da su funkcioneri "sami sebe" izuzeli iz Zaključka o sprovođenju i organizovanju mjere obaveznog karantina.

Vlada RS je tada saopštila da su predsjednik RS, predsjednik Vlade RS, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i ministri u funkciji članova Štaba za vanredne situacije Republike Srpske, izuzeti iz Zaključka o sprovođenju i organizovanju mjere obaveznog karantina.

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks