Strašno priznanje - Milica Dabović razmišljala o samoubistvu

Strašno priznanje - Milica Dabović razmišljala o samoubistvu

Milica Dabović priznala je da je pokušala sebi da oduzme život, u vrijeme kada je bila ponižavana i kada je prolazila kroz strašne godine u košarkaškoj karijeri.

"I dok sam igrala košarku svi su govorili: “Ona igra, lako je njoj, ne zanima je ništa, zarađuje pare, kupuje skupe automobile”. U tom jednom timu kad odeš hoće predsjednik da spava sa tobom. Trener ti ne da da igraš zato što hoće da forsira jednu, drugu. Ti plačeš, lupaš glavom o zid…” rekla je Milica.

“Meni su zamerili pre neki dan kad sam izjavila da sam par puta htela da izvršim samoubistvo, zato što sam imala užasne godine u karijeri, jer su me ponižavali, šikanirali… Ja sam ceo život zarađivala sa svoje dve ruke, sa svoje dve noge,” istakla je Dabovićeva, prenosi Svet.

Međutim, njoj se dogodila i velika promjena, a tiče se muškarca sa kojim je dobila sina Stefana.

Naime, Milica se porodila 21. decembra 2017. godine, ali je donedavno sama brinula o djetetu, pošto ju je, kako je isticala, partner sa kojim je ostala trudna prevario i lagao.

“Ništa se loše nije desilo između nas dvoje, već smo se jednostavno rastali. On je krenuo svojim, a ja svojim putem. Nikad nisam volela da se oslanjam ni na čiju pomoć, već sam sve u životu uradila sama, pa će tako biti i ovog puta. Nije mi teško da donesem odluku da sama odgajam dete. Štaviše, to će za mene biti pravo uživanje.” rekla je Milica.


Izvor: Svet