Stevo Lazić -Ovo je organizovani kriminal- Protestna vožnja kamionima kroz centar Bijeljine


Stevo Lazić -Ovo je organizovani kriminal- Protestna vožnja kamionima kroz centar Bijeljine

“Ne tražim tuđe, svoje ne dam” poručio je tokom protestne vožnje kamionima kroz centar Bijeljine Stevo Lazić, vlasnik kompanije “Dragstes”.

Lazić je protestnom vožnjom kroz centar grada obilježio tri i po godine otkako traži zadovoljenje pravde jer mu je, kako kaže, privatna imovina oteta, a benzinska pumpa u Crnjelovu radi na agregat.

Nakon vožnje Lazić je pozvao policiju da bi predao krivičnuo prijavu zbog toga što, tvrdi, odgovorna lica ne rade u skladu sa zakonom. Policija nije izašla na lice mjesta dok su novinarske ekipe bile na terenu.

“Nadam se da će policija dokumentaciju proslijediti Tužilaštvu i da će se ova agonija konačno završiti”, rekao je Lazić novinarima.

On nije naveo imena ljudi koji se nalaze na listi odnosno krivičnoj prijavi.

“Na listi se nalazi veći broj ljudi. Ovo je organizovani kriminal. Sve to treba da utvrdi Tužilaštvo. Imaju svu potrebnu dokumentaciju. Taj dalekovod je 1/1 moja privatna imovina, uplanjen je i imamo građevinsku i upotrebnu dozvolu.

Stevo Lazić je podsjetio da ovo nije prva krivična prijava koju je podnio, ali da se predmet “vrti od institucije do institucije”.

“Još imam povjerenja u institucije, nadam se rješenju i zadovoljenju pravde. Od imovine koju mi je ostavio otac neću odustati dok je zdravlja i života”, poručio je Lazić.

Foto naslovna: BN
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter