Stavila si u džep mlađe koleginice


Stavila si u džep mlađe koleginice

Pjevačica Neda Ukraden (69) ne krije zadovoljstvo što ponovo može imati koncerte i 'ludovati' do zore sa svojim obožavaocima. Za vrijeme pandemije korona virusa bili su joj svi otkazani, a sada se vratila na pozornicu. Na Instagramu redovno obavještava svoje pratioce o nadolazećim koncertima. Sada je najavila da će nastupati u Biogradu dok je pozirala na brodu. Pjevačica je hvatala zrake sunca na ostrvu Šolti u jednodijelnom kupaćem kostimu.

Ovim potezom je ponovo osvojila svoje obožavaoce koji su joj u komentarima pisali kako ne mogu vjerovati da tako izgleda u sedmoj deceniji. "Nedo, ti si nam inspiracija. Kako je moguće da žena ovoliko lijepo izgleda u tvojim godinama? Fenomenalno izgledaš. Stavila si u džep sve mlađe koleginice", pisali su joj. 

Poručila im je u opisu fotografije da ostanu odgovorni dok traje pandemija korona virusa, prenosi portal "24sata.hr". Raduje se nastupima i poziva svoju publiku da joj se pridruži. Dobrih  zabava za nju nikada nije premalo. "Prava fešta je samo s našim ljudima, na našem tlu, s našom glazbom, s našim pjesmama , i to je onda prava fešta", rekla je nedavno pjevačica. 

Izvor: 24sata.hr/Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks