Stanovnici jednog sela ostali u šoku: Iz stomaka pitona izvukli čitavu svinju (Uznemirujući Video)


Stanovnici jednog sela ostali u šoku: Iz stomaka pitona izvukli čitavu svinju (Uznemirujući Video)

Krenuli u poteru kad su shvatili da je "lopov" bio u oboru.
Vekovni strah od vuka koji vreba domaće životinje toliko je jak da je postao motiv i dečjih baki. Pretpostavljamo da su vam sada na pamet pale ovce ili sedam jarića (verovatno i Crvenkapa i Peća). A sada zamislite: to što ste vi osetili prema vuku, na drugom kraju sveta, ljudi osećaju prema pitonu! Paralela je možda neobična, ali je realna.

Stanovnici jednog sela u filipinskoj provinciji Aurora iz stomaka pitona izvukli čitavu svinju. Za naše podneblje, ova vest je prava egzotika. Kada pogledate fotografije, ali i mnoge druge snimke i vesti koji će vam se pojaviti nakon jednostavne pretrage na internetu, shvatate da momci koji hvataju zmiju to rade veoma vešto.

U ovom selu, potera za lopovom je krenula kada su shvatili da im iz obora nedostaju dve svinje, a iz kokošinjca nekoliko pilića.

VIDEO:

 

- Armando Gotam je zamolio sina da nahrani životinje, a on se vratio i rekao da nedostaju dve svinje i nekoliko pilića - ispričao je jedan od lokalnih stanovnika. Ubrzo su pronašli trinaest metara dugog pitona kako mirno spava u žbunju u blizini, dok mu je predeo stomaka bio nabrekao od veličine svinje.

Meštani su zmiju ubili i "okačili" na drvo kako bi joj rasporili stomak iz kog je potom ispala čitava svinja.

Foto naslovna: Profimedia
Video: youtube.com
Izvor: srbijadanas.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks